ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Η άγνωστη κόντρα του Mad Clip

Τι είπε ο Εισβολέας καλεσμένος στον Αρναούτογλου.

newsroom must

Ο ράπερ Ηλίας Παπανικολός - γνωστός σε όλους μας ως «Εισβολέας» - βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγορή Αρναούτογλου «The 2Night Show».

Μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και για την άγνωστη σε όλους μας κόντρα με τον αγαπημένο τραγουδιστή Mad Clip. Σύμφωνα με τα όσα είπε οι δύο τους έλυσαν μέσω τηλεφώνου πέρσι το καλοκαίρι τις τυχών τους διαφορές και πως αυτό είναι κάτι που τον ανακουφίζει καθώς τον απαλλάσσει από τυχόν τύψεις λόγο του άδικου χαμού του Mad Clip.

Αρχικά μίλησε για την Τραπ μουσική, στέλνοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Mad Clip, λέγοντας πως «Όλο αυτό με την τραπ μάς έσκασε σαν τούβλο, στην αρχή νευρίασα ξέρεις αλλά τώρα χαίρομαι για όλα τα παιδιά, να είναι όλα καλά. Μην ξεχνάμε μάλιστα πως και το ρεμπέτικο όταν είχε πρώτο βγει οι αστικοί το πολεμούσαν. Με τον Mad Clip είχαμε μία κόντρα και πάλι καλά τα βρήκαμε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο το προηγούμενο καλοκαίρι. Στεναχωρηθήκαμε όλοι που έφυγε. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Έχει παραγίνει αυτό με τα τροχαία στην Ελλάδα. Πάλι καλά που τα βρήκαμε γιατί θα είχα τύψεις ακόμα. Μην αφήνεις τίποτα για αύριο».

Δείτε το βίντεο. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση