ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η άγνωστη σχέση της Diana με την Kαμίλα

«Ήμασταν τρεις σ’ αυτόν το γάμο».

newsroom must

Μπορεί στον 4ο κύκλο της σειράς 'The Crown' να είδαμε την Diana και την Καμίλα να συναγωνίζονται η μία την άλλη προκειμένου να κερδίσουν την καρδιά του Πρίγκιπα, όμως στην πραγματικότητα η σχέση τους υπήρξε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ιδιαίτερα φιλική.

Συγκεκριμένα, η Καμίλα επισκεπτόταν συχνά την Diana στο Παλάτι, καθώς η ίδια είχε εμπειρία στο baby-sitting κι ασχολούνταν για ώρες βοηθώντας τη με τα παιδιά της, Tom και Laura που ήταν τότε προσχολικής ηλικίας.

Από την πλευρά της η Καμίλα, καθώς ήταν 14 χρόνια μεγαλύτερη, συχνά συμβούλευε τη 19χρονη Diana που την έβλεπε σαν μεγάλη αδερφή της. Οι δυο γυναίκες παρακολούθησαν μαζί τον Κάρολο να αγωνίζεται στις ιπποδρομίες του Ludlow το 1980 –εκείνη ήταν και η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση της Diana με τον Κάρολο.

Η φιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες συνεχίστηκε μέχρι την ημέρα που η Diana άρχισε να υποψιάζεται πως η Καμίλα της έκρυβε κάτι. Η στιγμή που η σχέση τους άρχισε να αλλάζει ήταν αυτή που περιγράφεται και στο ''The Crown'', όταν οι δύο γυναίκες βρέθηκαν για φαγητό.

Όπως αναφέρει ο Andrew Morton στο βιβλίο του ''Diana: Her True Story'', όταν το 1981 η Diana είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Κάρολο και είχε μόλις μετακομίσει στο Clarence House βρήκε στο κρεβάτι της ένα σημείωμα όπου η Καμίλα την προσκαλούσε σε γεύμα:

"Είμαι ενθουσιασμένη για τα νέα για τον αρραβώνα. Ας φάμε μαζί όταν ο Πρίγκιπας πάει στην Αυστραλία –θα λείπει για τρεις εβδομάδες. Θέλω να δω το δαχτυλίδι, με αγάπη, Καμίλα", γράφοντας.

Στο γεύμα, όταν η Καμίλα άρχισε να τη ρωτάει εάν σκοπεύει να πάει με τον Κάρολο για κυνήγι, η Diana για πρώτη φορά να υποψιάστηκε ότι η φίλη της προσπαθούσε να την "ψαρέψει".

Πέντε χρόνια μετά, πριν ακόμα από την περιβόητη συνέντευξη της Diana στο BBC, ο Κάρολος είχε παραδεχτεί σε δική του συνέντευξη ότι ο γάμος τους είχε καταστραφεί ανεπανόρθωτα. Και παρόλο που οι δυο τους προσπάθησαν να διατηρήσουν μια σχετικά καλή σχέση μετά το διαζύγιό τους για χάρη των παιδιών τους, η Πριγκίπισσα δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με την πρώην φίλη της.

Εκείνη ωστόσο, σεβόμενη τη μνήμη της επέλεξε να μην πάρει τον τίτλο "Πριγκίπισσα της Ουαλίας" όταν τελικά παντρεύτηκε τον Κάρολο. Ίσως και επειδή γνώριζε ότι στις καρδιές του κόσμου, "Πριγκίπισσα" θα ήταν πάντα η Diana.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση