ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η άγνωστη φιλία του πρίγκιπα Harry με την Jill Biden

Η σχέση του Δούκα με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

newsroom must

Πριν τις αμερικανικές εκλογές που ανέδειξαν πρόεδρο των ΗΠΑ τον Joe Biden, ο πρίγκιπας Harry είχε κάνει μια τηλεοπτική εμφάνιση ζητώντας από τους Αμερικάνους να ψηφίσουν, μια κίνηση άνευ προηγουμένου για μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Όμως ο δούκας του Sussex είχε κάτι παραπάνω από πολιτικό ενδιαφέρον για τον Biden, αφού η σχέση του μαζί του και ιδιαίτερα με την Dr. Jill μετράει αρκετά χρόνια.

Ο Harry γνώρισε την Jill Biden πριν εννιά χρόνια, όταν εκείνος ήταν ακόμα επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας κι εκείνη ήταν "δεύτερη κυρία των ΗΠΑ" επί προεδρίας Obama όταν ο Joe Biden ήταν αντιπρόεδρος. Το 2012 είχαν γνωριστεί σε μια δεξίωση για τους αμερικανούς και βρετανούς τραυματίες πολέμου στο σπίτι του Βρετανού πρέσβη στην Washington.

Τα 33 χρόνια που τους χωρίζουν δεν στάθηκαν εμπόδιο στη δημιουργία μιας φιλίας από την αρχή της γνωριμίας τους, αφού αρχικά τους ένωσε η κοινή σχέση των οικογενειών τους με το στρατό. Ο Harry είχε υπηρετήσει στον βρετανικό στρατό για 10 χρόνια και ο θετός γιος της Jill που είχε πεθάνει από καρκίνο το 2015 ήταν ταγματάρχης του αμερικανικού στρατού.

Ο Harry και η Jill αμέσως δέθηκαν με εκείνη να ταξιδεύει το 2014 στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τα Invictus Games του δούκα. Εκεί φωτογραφήθηκαν πρώτη φορά μαζί να μιλούν και να γελούν. Η Jill μάλιστα παρακολούθησε τους αγώνες και το 2016 στο Orlando μαζί με τον αντιπρόεδρο τότε Joe Biden. Τότε ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πει χαρακτηριστικά ότι ήταν λίγο ανήσυχος γιατί "η Jill πήγε στο Λονδίνο για τους προηγούμενους αγώνες και πέρασε υπερβολικά πολύ χρόνο με τον πρίγκιπα Harry".

O Joe και η Jill είναι μεγάλοι υποστηρικτές των Invictus Games του πρίγκιπα Harry για αυτό παρακολούθησαν τους αγώνες και το 2017, στη διοργάνωση που ο Harry εμφανίστηκε για πρώτη φορά με την Meghan Markle. Με τη σειρά του, ο πρίγκιπας Harry παραβρέθηκε στην ορκωμοσία του Joe Biden τον Ιανουάριο του 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
harry  |  jill biden  |  φιλία  |  σύνδεση  |  royals

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση