ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, λευκό τοπ και sneakers
 

Η αγαπημένη συνήθεια της Ελισάβετ που υιοθέτησε η Καμίλα

Δεν φεύγει από το παλάτι χωρίς αυτές.

newsroom must

Αν είσαι fans των Royals και ειδικά της βασίλισσας έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως σε κάθε δημόσια εμφάνιση της κουβαλάει μαζί και τις κουβέρτες της για να καλύπτουν τα πόδια της από το κρύο.

Την συνήθεια αυτή υιοθέτησε και η Καμίλα, η οποία συγκεκριμένα επέλεξε μια κατάλευκη κουβέρτα για να καλύψει τα πόδια της στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην οποία ήταν επίσημη προσκεκλημένη μαζί με τον σύζυγο της πρίγκιπα Κάρολο.

Μια συνήθεια cool θα λέγαμε για την βασιλική οικογένεια που σπάνια πάει 'κόντρα' στο πρωτόκολλο και την σοβαροφάνεια που τους διέπει.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστό πως αγαπά συγκεκριμένα αξεσουάρ που πάντα έχει μαζί της στις δημόσιες εμφανίσεις της, όπως τις τσάντες της Launer (έχει 200 στην προσωπική της συλλογή) και τα μπουφάν Barbour (για να διατηρείται ζεστή τα βροχερά Σαββατοκύριακα στο Balmoral και το Windsor).

Πέραν των ακριβών αυτών αξεσουάρ επιλέγει και κάτι ταπεινό, όπως είναι η φλις κουβέρτα της, συνήθως σε baby blue χρώμα, ενώ έχει και ταρτάν κουβέρτες σε διάφορες αποχρώσεις.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως ενδιαφέρον είχε προξενήσει στο παρελθόν  η κίνηση της να σκεπάσει τα πόδια της Meghan Markle πριν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί της, έπειτα από την επισημοποίηση της με τον πρίγκιπα Harry.

Ας θυμηθούμε παρακάτω την τρυφερή κίνηση της βασίλισσας προς την Δούκισσα του Sussex:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση