ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η αγαπημένη σειρά της Kim στο Netflix

Είδε ολόκληρη την σεζόν σε μία ημέρα.

newsroom must

Η Kim Kardashian συχνά μοιράζεται με τους fans της στιγμές από την καθημερινότητα της και τους συμβουλεύει ανάλογα το κάθε γεγονός ξεχωριστά, με βάση την προσωπική της εμπειρία, είτε αυτό έχει να κάνει με διασκέδαση, διατροφή, υγεία, ομορφιά κτλ.

Αυτή τη φορά η λαμπερή persona μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram την αγαπημένη της σειρά στο Instagram, που δεν είναι άλλη από το 'Bridgerton'.

Παρότι η ομώνυμη σειρά έχει ένα μήνα που κυκλοφόρησε, η Kim Kardashian τώρα επιτέλους βρήκε χρόνο την απολαύσει, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε είναι πολυάσχολη ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο που τρέχει το διαζύγιο της με τον Kanye West.

Η Kim ανέβασε διάφορα στιγμιότυπα από την σειρά του Netflix σε story παρακινώντας όσους δεν το έχουν δει, να το δουν αμέσως!

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι το 'Bridgerton'  αναφέρεται σε μία ιστορία που είναι βασισμένη στα μυθιστορήματα της Αντιβασιλείας της και εκτυλίσσεται το 1813, στο Λονδίνο και το Μπαθ της αριστοκρατίας.

Εκεί ζει η «καλή» οικογένεια Bridgerton, ο πατέρας έχει φύγει από τη ζωή και η μητέρα, με τη βοήθεια των γιων της, προσπαθεί ν' αποκαταστήσει την πρωτότοκη κόρη της, Daphne, που φέτος πρέπει ν' αποκατασταθεί για να πάρουν σειρά κι οι υπόλοιπες κόρες.

Ας δούμε παρακάτω τα στιγμιότυπα της σειράς που ανέβασε η Kim Kardashian:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση