ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Hugh Grant: «Ο έρωτας είναι ένα ωραίο χοντροκομμένο ψέμα»

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα από ρομαντικά κομεντί, μιλά για τον έρωτα.

Δεν είναι μυστικό. Οι ρομαντικές κωμωδίες είναι αυτές που έκαναν τον Hugh Grant γνωστό σε όλον τον κόσμο. Ο ίδιος όμως, δεν καταφέρνει να πιστέψει στον έρωτα 100% και αναρωτιέται μήπως ο μεγάλος έρωτας δεν είναι παρά ένα «ωραίο χοντροκομμένο ψέμα» της μεγάλης οθόνης.

«Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η όλη ιδέα για έναν άνδρα και μια γυναίκα που είναι εντελώς αδιαχώριστοι -κάτι που όλος ο κόσμος αναζητεί- είναι αληθινή ή αν πρόκειται για ένα ωραίο χοντροκομμένο ψέμα», αναρωτήθηκε ο 62χρονος Βρετανός στη διάρκεια συνάντησης στο Παρίσι πριν αρχίσει να προβάλλεται εκεί την Τετάρτη η ταινία του «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών».

«Έχω την εντύπωση πως είναι ίσως ένα ωραίο χοντροκομμένο ψέμα, έστω κι αν έχω βασίσει όλη την καριέρα μου και έχω φτιάξει περιουσία πάνω σ' αυτό!», είπε με χιούμορ ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να πω, πόσες αληθινά ευτυχισμένες σχέσεις γνωρίζουμε; Δεν υπάρχουν πολλές» και συνέχισε. «Όλες αυτές οι ρομαντικές κωμωδίες που έκανα, θα ήταν ενδιαφέρον να γυρίσουμε τώρα τις συνέχειές τους, οι οποίες θα άρχιζαν πιθανόν με τους δικηγόρους για το διαζύγιο».

Ο ίδιος αναφερόμενος στην αρχή της καριέρας του στο Γαλλικό Πρακτορείο, τόνισε: «Θα ήθελα να ήμουν πιο φιλόδοξος, να έχω μεγαλύτερες φιλοδοξίες».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Notting Hill Movie (@nottinghillmovie)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση