ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Στιγμές ''heartbreaking'' ανάμεσα σε Hillary Clinton και Meghan Markle

Η Hillary, δηλώνει πως νιώθει την ανάγκη να αγκαλιάσει και να προστατέψει την Meghan, από όλους τους “κακούς”, που θέλουν να βλάψουν.

Πάθαμε και εμείς ένα μικρό "heartbreaking", όταν η Hillary Clinton, μας μίλησε για τον θαυμασμό που εξέφρασε για ακόμη μια φορά , προς το πρόσωπο της Δούκισσα του Sussex Meghan Markle.Η Clinton, ένιωσε την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση, να δώσει κάποιες συμβουλές, υποστηρίζοντας την Meghan, αφού είχε υποστεί έντονες αντιδράσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, μέσα από την έντονη προβολή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε συνέχεια της δήλωσης, σε γνωστό ραδιόφωνο, μιλώντας στην Emma Barnett στο BBC Radio 5 Live, συμπλήρωσε και αποκάλεσε κάποια social media ως mainstream, λόγω του ότι συνέχισαν και επέτρεψαν να γραφτούν αρνητικά, ψευδές και ρατσιστικά σχόλια.

Εν τέλει, η Hillary, δηλώνει πως νιώθει την ανάγκη να αγκαλίασει και να προστατέψει την Meghan, από όλους τους “κακούς”, που θέλουν να βλάψουν.

Η Hillary Clinton, αναλαμβάνει ένα μητρικό ρόλο προσθέτοντας  πως “αξίζει τα καλύτερα”, και όπως φαίνεται η Meghan Markle, φαίνεται να ανταποδίδει με αυτη την κίνηση, δείχνοντας, όπως πάντα σεβασμό και εκτίμηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X