ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Harry & Meghan Vs William & Kate: Αγάπη ή καθήκον;

Ποιες ήταν οι διαφορές των δύο ζευγαριών;

Μαρία Σάββα

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β' έχει γίνει πρωτοσέλιδο για διάφορους λόγους. Όχι μόνο σημαίνει ότι η Βρετανία έχει βασιλιά για πρώτη φορά μετά από 70 χρόνια, αλλά σηματοδοτεί επίσης μια αλλαγή τίτλου για όλα τα ανώτερα στελέχη του Windsor, καθώς και για τα παιδιά του William, πρίγκιπα της Ουαλίας και του πρίγκιπα Harry, δούκα του Sussex. Οι μουρμούρες έχουν ήδη αρχίσει για το γεγονός ότι ενώ ο Archie και η Lilibet είναι επίσημα πρίγκιπας και πριγκίπισσα, δεν αναφέρονται ως τέτοιοι στη βασιλική ιστοσελίδα.

Η άλλη μεγάλη είδηση ​​περιβάλλει την κοινή εμφάνιση των Wales και των Sussex στο Παλάτι του Windsor, καθώς πήγαν μαζί για μια βόλτα έξω από το παλάτι και χαιρέτησαν το εκτιμώμενο κοινό τους. Ο χρόνος θα δείξει μόνο αν αυτή η γλυκόπικρη επανένωση είναι η πραγματική συμφωνία μεταξύ των αποξενωμένων αδελφών ή αν ήταν απλώς μια διπλωματική χειρονομία για χάρη της ευλογημένης μνήμης της γιαγιάς τους. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, οι άνθρωποι μιλούν τόσο για τη σχέση ανάμεσα στους πρίγκιπες και τις γυναίκες τους όσο και μόνο για τα αδέρφια.

Δεν πέρασε απαρατήρητο ότι ο Harry και η Meghan κρατούνταν συχνά χέρι- χέρι κατά τη διάρκεια της βόλτας τους και ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος είπε στην Express ότι αυτό είναι ένα «σίγουρα γνήσιο» σημάδι αγάπης μεταξύ των δύο. Αντίθετα, ο William και η Kate ήταν πιο «επιχειρηματικοί» στη στάση τους, δείχνοντας λιγότερη επαφή. Αλλά εκείνο που έκανε την παραπάνω εντύπωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορά τον τρόπο με τον οποίο τα ζευγάρια βγήκαν από το παλάτι όπου ένα από τα αδέρφια φαινόταν να είναι τελείως ατίθασο.

Όπως με κάθε κίνηση των βασιλικών μελών, οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex εξετάστηκαν προσεκτικά. Μια χειρονομία που έκανε ο Harry για τη Meghan έκανε τους θαυμαστές τους να «συγκινηθούν» , ενώ άλλοι σοκαρίστηκαν λόγω της φαινομενικής έλλειψης ευγένειας που έδειξε ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας. Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, αφού οι royals αποχαιρέτησαν το πλήθος, ο πρίγκιπας Harry οδήγησε τη Meghan στην αριστερή πόρτα του συνοδηγού του αυτοκινήτου που περίμενε και της άνοιξε την πόρτα. Ενώ ο πρίγκιπας William, από την άλλη, περπάτησε κατευθείαν στην πλευρά του οδηγού, αφήνοντας την πριγκίπισσα Kate να περπατήσει μόνη της μέχρι την πόρτα του συνοδηγού, την οποία άνοιξε ένας σωματοφύλακας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση