ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Harry - Meghan: Η σκληρή πολιτική διασφάλισης της ιδιωτικότητας των παιδιών τους

Προστατεύουν με κάθε τρόπο την εικόνα των παιδιών τους.

newsroom must

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, έχουν μία ιδιαίτερη αγάπη στο να κρατούν την προσωπική τους ζωή όσο πιο προστατευμένη γίνεται, ειδικά τώρα που δεν έχουν την προστασία του Παλατιού και είναι πιο εκτεθειμένοι από ποτέ.

Ένας από τους λόγους που ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θέλησαν να αφήσουν πίσω τους τη βασιλική ζωή είναι πως επεδίωκαν περισσότερη ιδιωτικότητα και τους ίδιους και τα παιδιά τους, Archie και Lilibet-Diana, για αυτό και η Meghan δεν έδειξε τα πρόσωπα τους όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Όμως για να το πετύχουν αυτό πρέπει να κάνουν κάποια πράγματα για να προτατεύσουν την προσωπική ζωή των παιδιών τους, που αποφεύγουν να κάνουν η Kate και ο William.

Οι φωτογραφίες με το πρόσωπο των παιδιών να φαίνονται, ιδιαίτερα σε ημέρες γιορτών και γενεθλίων, είναι κάτι δεδομένο από τη βασιλική οικογένεια προς τα media.

Ο Harry και η Meghan, έχουν μία πολύ περισσότερο «σκληρή» πολιτική, διασφάλισης της ιδιωτικότητας των παιδιών τους, επιδιώκουν σχεδόν την ανωνυμία τους.

Κάποιες φορές αυτό γινεται με το να κυνηγήσουν δημοσιογράφους και σε μία μάλιστα ιδιαίτερη περίσταση, έκαναν να χρεοκοπήσει ένα πρακτορείο που διένειμε φωτογραφίες του Archie.

Το αποτέλεσμα είναι 4 μήνες από τη γέννηση της μικρής Lilibet-Diana, να μην γνωρίζει κανείς το πώς μοιάζει καθώς καμία φωτογραφία της δεν έχει διαρρεύσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
meghan  |  harry  |  lilibet  |  παιδία  |  ασφάλεια  |  royals

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση