ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: σατέν μπλούζα, midi φούστα και πέδιλα
 

Harry-Meghan: Εισβολή στο σπίτι τους στην California

Ο παραβάτης κατηγορήθηκε για το πλημμέλημα της παραβίασης.

newsroom must

Μετά και την συνέντευξη των Meghan Markle και Prince Harry στην Oprah Winfrey, και τις αναφορές από τον πρίγκιπα για αποκοπή εισοδημάτων και βασιλικής ασφάλειας από το παλάτι, δεν μπορεί παρα να κατανοήσει κάποιος την ανησυχία τους.

Αναφορικά, η αστυνομία κατονομάζει στο TMZ έναν 37χρονο άνδρα (Nickolas Brooks) για εισβολή στο σπίτι των πρώην Royals στο Montecito, California, την παραμονή των Χριστουγέννων το 2020 ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από παρατήρηση που το έγινε.

Πρακτική που δεν έδωσε καρπούς αφού ο ίδιος εμφανίστηκε ξανά στην ιδιοκτησία των Sussex στις 26 Δεκεμβρίου 2020 οπότε και συνελήφθη.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Brooks οδήγησε από το Ohio προς την California, όμως δεν έγινε σαφής ο λόγος της παραβίασής του ή αν εκείνοι βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της «επίσκεψής» του. Ο παραβάτης κατηγορήθηκε για το πλημμέλημα της παραβίασης.

Μάλλον όλα δείχνουν πως αυτό το περιστατικό είναι ένας από τους λόγους που οι Harry και Meghan δεν κοιμούνται ήσυχα τα βράδια, και ζητούν τόσο επίμονα την βασιλική ασφάλεια.

Πιο κάτω βίντεο που δημοσιεύθηκε στο The Royal Family κανάλι στο YouTube:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση