ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Harry-Meghan: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Παράλληλα το ζευγάρι ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποκτήσει τρίτο παιδί.

newsroom must

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της Meghan παρουσιάστηκε και έσκασε σαν "βόμβα μεγατόνων" για το Παλάτι μετά τις αποκαλύψεις που έκανε το ζευγάρι. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μίλησαν για τους λόγους που τους έφεραν σε ρήξη με το Παλάτι  και τη βασίλισσα Ελισάβετ, τη νέα τους "ζωή" μακριά από όλους αλλά και το παιδί που περιμένουν.

Η Δούκισσα παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση του Παλατιού στην άφιξη του γιου της, του Άρτσι. Όπως είπε, μπροστά στον φόβο να υπάρξει μαύρος πρίγκιπας, το Παλάτι αποφάσισε και τους ανακοίνωσε ότι δεν θα του δώσουν ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε κρατική ασφάλεια.

Μεταξύ αλλων, ο πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αποκάλυψαν και το φύλο του δεύτερου παιδιού που περιμένουν που όπως δήλωσαν θα είναι κοριτσάκι. 

"Είναι υπέροχο που θα έχουμε αγόρι και κορίτσι. Είμαστε οικογένεια. Δυο παιδιά είναι αρκετά. Το μωρό θα γεννηθεί το καλοκαίρι", είπαν ο Harry και η Meghan. Παράλληλα το ζευγάρι ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αποκτήσει τρίτο παιδί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση