ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

H Zoë Kravitz ποζάρει με λύκους και χωρίς καθόλου ρετούς!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η Ζοë Kravitz είναι το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Harper's Bazaar και τόσο στη φωτογράφιση όσο και στη συνέντευξη σπάζει τα στερεότυπα και προωθεί τη διαφορετικότητα, όπως συνηθίζει να κάνει και στη ζωή της άλλωστε. 

Στη φωτογράφιση, που έκανε η Camilla Akrans, η Kravitz τρέχει, ποζάρει και ξαπλώνει στην άμμο με φορεματα Dior, Valentino, Alexander McQueen κ.ά. με κοσμήματα Cartier και BVLGARI ενώ σε μερικές φωτογραφίες χαϊδεύει και ποζάρει λευκούς λύκους. Αυτό όμως που ''κόβει την ανάσα'' είναι το ότι σε όλες τις φωτογραφίες το μακιγιάζ και το ρετούς είναι σχεδόν ανύπαρκτο (αν όχι εντελώς). 

''Τρόμαξα λίγο όταν μου το ζήτησαν'' λέει για την απόφαση να βγει αρετουσάριστη ''Αλλά αυτό που με τρόμαξε περισσότερο, είναι πως τρόμαξα όταν μου το ζήτησαν. Με στεναχώρησε που ένιωσα έτσι''.

Η νεαρή ηθοποιός απαντά στις ερωτήσεις της Reese Witherspoon, κάνοντας λόγο για τα προβλήματα και τα κοινωνικά ζητήματα στο Hollywood και πώς αυτά πρέπει να αλλάξουν. 

''Η αλλαγή γίνεται αργά αλλά νομίζω πως έχει ξεκινήσει. Μόλις μου πρότειναν ένα ρόλο που γράφτηκε για άντρα. Στο σενάριο είναι ακόμα άντρας. Είναι ωραίο που δεν το άλλαξαν. Είπαν απλά ''είναι άντρας, αλλά το ίδιο μας κάνει''. Εγώ, σαν μαύρη γυναίκα με πλεξούδες και τατουάζ, δεν θα έπρεπε να παίζω μόνο χίπισσες. Θα μπορούσα να υποδυθώ μια δικηγόρο, ή μια γιατρό ή μια κωμική ηθοποιό ή οτιδήποτε, gay, straight, οτιδήποτε. Θα έπρεπε όλοι να δούμε πως είναι ένας άνθρωπος του 2018''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση