ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

H τρυφερή ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

newsroom must

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας διανύουν μία από τις ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς μετά τον γάμο τους ήρθε και στην ζωή τους το μικρό μωράκι τους, φέρνοντας μία ακόμη νότα ευτυχία στο ζευγάρι.

Το πρώην μοντέλο είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους followers στιγμές με τον Υπουργό αλλά και τα παιδιά της, δείχνοντας μία πιο ρομαντική πλευρά της Τζένης.

Αυτή την φορά λοιπόν, δημοσίευσε για τα γενέθλια του Βασίλη Κικίλια στις 15 Μάϊου μία φωτογραφία του με γυρισμένη την πλάτη να χαζεύει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, προφανώς από κάποιο προηγούμενο ταξίδι τους, γράφοντας στην λεζάντα: '' Χρόνια πολλά στον άντρα μου''.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Να θυμίσουμε πως  σχετικά για το πως νιώθει για την μητρότητα που της ξαναχτύπησε την πόρτα, «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια».

Κλείνοντας μίλησε και για το πρόγραμμα που ακολουθεί, λέγοντας «Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση