ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Silver παντελόνι με μαύρο sweater και mary jane
 

H solo φωτογραφία της Melania Trump που προβλημάτισε

Η ανάρτηση της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής στο Instagram που προκάλεσε αντιδράσεις

Δέσποινα Άσπρου

Η Melania Trump αποτελεί Πρώτη Κυρία της Αμερικής από το 2017, και κάθε χρόνο γιορτάζει την άφιξης του Donald Trump στο Προεδρικό γραφείο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 2017.

Φέτος όμως, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, η Melania έκανε μια σχετική ανάρτηση... και αντί να ποζάρει με τον σύζυγό της, ήταν μόνη της. Ω, ναι! Και το καλύτερο; Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του EliteDaily, στην πρωτότυπη εικόνα ο Donald ήταν παρόν... και η Melania, απλώς θέλησε να τον κάνει cropped!


H αρχική εκδοχή της φωτογραφίας

Και κάπου εδώ όλοι αναρωτιόμαστε γιατί η Πρώτη Κυρία της Αμερικής να προβεί σε αυτή την κίνηση. Μήπως ήθελε να πει κάτι; Δεν γνωρίζουμε. Οι "κακές οι γλώσσες" όμως λένε πως η κίνησή της αυτή, ίσως να σχετίζεται με την έναρξη της δίκης του Donald Trump. Να θυμίσουμε πως η  Γερουσία των ΗΠΑ εγκαινίασε την κύρια φάση της δίκης του Αμερικανού προέδρου Trump, με τους 100 γερουσιαστές σε ρόλο ενόρκων και μια ομάδα βουλευτών σε ρόλο εισαγγελέων. Ο Trump, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας και παρεμπόδιση των ερευνών του Κογκρέσου, αναμένεται να αθωωθεί από τη ρεπουμπλικανική πλειοψηφία του σώματος και το βασικό ερώτημα είναι πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό. 


Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Melania στο Instagram της

Όσο αφορά τώρα την επετειακή ανάρτηση, η Ivanka Trump θέλησε και αυτή από πλευράς της να γιορτάσει την είσοδο του πατέρα της στο Προεδρικό Γραφείο. Σε αντίθεση με την μητέρα της, η Ivanka δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία βλέπουμε την ίδια, την μητέρα της Melania, τον Donald Trump και τους δύο αδερφούς της. 


H ανάρτηση της Ivanka

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση