ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μιλά για τη μεγάλη της αγάπη

Η Jill Biden αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την έκανε να θέλει να ασχοληθεί με την διδασκαλία

newsroom must

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Jill Biden, η οποία είναι καθηγήτρια στο Northern Virginia Community College, μίλησε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του «Good Housekeeping» για τα όσα την ενέπνευσαν ώστε να ασχοληθεί με τη διδασκαλία.

«Στο κολέγιο, ξεκίνησα να δουλεύω με τους μεγαλύτερης ηλικίας μαθητές, που δυσκολεύονταν να διαβάσουν. Πάντα μου άρεσε να διαβάζω και ήθελα να τους βοηθήσω να βρουν την ίδια χαρά που βρήκα εγώ στα βιβλία» είπε. «Από τότε διαπίστωσα τι ήθελα να κάνω επαγγελματικά».

Η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, σημείωσε ότι η διδασκαλία είναι «κάτι περισσότερο από επάγγελμα. Η αλήθεια είναι ότι η διδασκαλία στην τάξη είναι μόνο ένα μέρος της δουλειάς. Περνάμε ώρες στο σπίτι βαθμολογώντας γραπτά ή δημιουργώντας σχέδια μαθημάτων. Και φυσικά έχουμε πάντα μαζί μας τους μαθητές μας. Ό,τι κι αν κάνω, πάντα υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που σκέφτεται τους μαθητές μου, αναρωτιέμαι πώς είναι ή ρωτώ τον εαυτό μου τι άλλο μπορώ να κάνω για να τους βοηθήσω αν δυσκολεύονται».

Στην συνέχεια, αναφερόμενη στο κομμάτι της ανταμοιβής του να είσαι δάσκαλος, η Biden δήλωσε: «Eίναι πολύ σημαντικό να βοηθάς τους μαθητές να βρουν την αυτοπεποίθησή τους και να πρωτοστατούν ή να βλέπεις τη σπίθα στα μάτια τους τη στιγμή που σκέφτονται μια ιδέα και θέλουν να σου τη μεταφέρουν. Η συνεργασία μου με τους φοιτητές κολεγίων της κοινότητας δημιουργεί την αίσθηση της ανταμοιβής. Οι μαθητές μου εργάζονται απίστευτα σκληρά για να τα καταφέρουν. Θέλουν να μάθουν. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι το άτομο που τους παρακολουθεί στις σπουδές τους και θα τους δώσει το κλειδί για να ξεκλειδώσουν κάτι που θα τους αλλάξει τη ζωή» υπογράμισε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση