ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

H PETA κατηγορεί τον Justin Bieber και εμείς δεν ξέρουμε αν συμφωνούμε μαζί της

Τι και αν μόλις παντρεύτηκε; Ο Justin Bieber ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ και όχι για τον λαμπερό γάμο του με την Hailey –όπως νομίζετε- αλλά εξαιτίας του ότι ο ίδιος ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με την με γνωστή φιλοζωική οργάνωση PETA. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η PETA πρόσφατα έσπευσε να κατηγορήσει δημοσίως τον Justin Bieber πως έκανε κάτι απαράδεκτο, αφού ο σταρ (που είναι γνωστό πως αγαπά τα ζώα και έχει πολλά κατοικίδια), πριν από δυο εβδομάδες αγόρασε δύο γατάκια: τον Sushi και την Tuna.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο νεαρός τραγουδιστής από την χαρά του δημοσίευσε αρκετές εικόνες με τα νέα του κατοικίδια. Ποιος όμως δεν θα το έκανε αυτό; Και κάπου εδώ, σωστά αναρωτιέστε ποιο είναι το πρόβλημα της PETA.

Το πρόβλημα λοιπόν σύμφωνα με την οργάνωση είναι το ότι τα εν λόγω γάτακια στοιχίζουν πάνω από 32 χιλιάδες ευρώ! Όπως μάλιστα ανέφερε αντιπρόσωπος της Peta στο περιοδικό People, «ο Justin –ως είδωλο που είναι- «θα έπρεπε να ντρέπεται για το ποσό που ξόδεψε και θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα υιοθετώντας δυο απλά γατάκια από κάποιο άσυλο αδέσποτων ζώων».

Λίγο μετά από την έκταση που πήρε το ζήτημα, ο νεαρός star έξαλλος αποφάσισε να παραθέσει την δική του οπτική μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Αρχικά ο Justin έβρισε την PETA, ενώ στην συνέχεια κάλεσε την οργάνωση να επικεντρωθεί στη λαθροθηρία και την κακοποίηση ζώων. Πιο συγκεκριμένα ο pop star έγραψε: "PETA, εστίασε σε πραγματικά προβλήματα, όπως η λαθροθηρία και η κακοποίηση των ζώων. Ενοχλήθηκες επειδή ήθελα ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Δεν ενοχλήθηκες όταν πήρα τον σκύλο μου, τον Oscar και δεν ήταν από καταφύγιο ζώων. Κάθε κατοικίδιο που παίρνουμε πρέπει να είναι από καταφύγιο; Στηρίζω την υιοθεσία ζώων από καταφύγια αλλά επίσης πιστεύω πως υπάρχουν προτιμήσεις και γι’ αυτό υπάρχουν και οι εκτροφείς ζώων", έγραψε.

Προσπαθώντας να είμαστε αντικειμενικοί, παραδεχόμαστε πως και οι δυο πλευρές ήταν αρκετά έντονες. Εννοείται, είμαστε ενάντια στα υβριστικά λόγια του Justin καθώς δεν έχει κανένα δικαίωμα να βρίζει μια οργάνωση που προσπαθεί για το καλύτερο. Φυσικά, ούτε και η οργάνωση έχει το δικαίωμα να επιτίθεται στον Bieber, μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημος. Προφανώς και είναι καλό να υιοθετήσει κάποιος ζώα από ένα καταφύγιο, αλλά δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι «κακός» επειδή επιλέγει να αγοράσει. Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος. Το σημαντικότερο είναι να φροντίζει τα κατοικίδια που ο καθένας επιλέγει.

 Από την πλευρά του ο Bieber όχι μόνο δεν έδειξε να συμφωνεί αλλά πέρασε στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας την φράση "PETA can suck it". Στη συνέχεια με μία ανάρτηση την κάλεσε να επικεντρωθεί στη λαθροθηρία και την κακοποίηση ζώων. "PETA, συγκεντρώσου σε πραγματικά προβλήματα, όπως η λαθροθηρία και η κακοποίηση των ζώων. Ενοχλήθηκες επειδή ήθελα ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Δεν ενοχλήθηκες όταν πήρα τον σκύλο μου, τον Oscar και δεν ήταν από καταφύγιο ζώων. Κάθε κατοικίδιο που παίρνουμε πρέπει να είναι από καταφύγιο; Στηρίζω την υιοθεσία ζώων από καταφύγια αλλά επίσης πιστεύω πως υπάρχουν προτιμήσεις και γι’ αυτό υπάρχουν και οι εκτροφείς ζώων", έγραψε.

Τέλος, η ακτιβίστρια Ingrid Newkirk κάλεσε τον Bieber να σκεφτεί πιο ώριμα και να περάσει μία ημέρα με την οργάνωση σε ένα καταφύγιο ζώων. "Όταν εκατομμύρια ζώα χάνουν τις ζωές τους επειδή οι άνθρωποι δεν υιοθετούν - αντιθέτως επιλέγουν να αγοράζουν - τότε ναι δημιουργείτε ένα πραγματικό πρόβλημα υπερπληθυσμού".

 

Street style εμφάνιση του Bieber με τον σκύλο του

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση