ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

H νέα εμφάνιση της Meghan με φουσκωμένη κοιλίτσα και φόρεμα αξίας περίπου 3 χιλιάδων ευρώ

Με φόρεμα Oscar de la Renta η Meghan στην πρώτη της εμφάνιση μετά το οριστικό Megxit

Δέσποινα Άσπρου

Λίγα 24ωρα μετά το οριστικό Megxit, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω, οι δύο τους φαίνονται πιο αποφασισμένοι και cool από ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δημιούργησαν ένα promo video του Spotify για να προωθήσουν το δικό τους Archewell podcast. «Χρησιμοποιούμε το podcast για να δημιουργήσουμε ισχυρές συνομιλίες που εμπνέουν, δοκιμάζουν και εκπαιδεύουν. Φτιάξαμε το Archewell audio για να είμαστε σίγουροι πως θα ακουστούν φωνές που δεν είχαν ακουστεί. Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα μοιράζεται και θα εμψυχώνει τους πάντες για να μοιραστούν τις ευαισθησίες τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον» δήλωσαν οι δύο τους στο βίντε διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex)

Για την περίσταση, η Meghan επέλεξε να φορέσει ένα aqua Citrus-printed A-line φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta, το οποίο της ταίριαζε απόλυτα και αναδείκνυε την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Για την ιστορία να πούμε πως η εν λόγω εντυπωσιακή και συνάμα ανοιξιάτικη δημιουργία κοστίζει περίπου 3 χιλιάδες ευρώ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση