ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

H Nancy Pelosi και «το φόρεμα της παραπομπής»

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων φοράει το ίδιο φόρεμα στις δύο παραπομπές του Trump και γίνεται viral

Δέσποινα Άσπρου

H 13η Ιανουαρίου γράφτηκε στις σελίδες της ιστορίας αφού ο Donald Trump έγινε ο πρώτος πρόεδρος που για δεύτερη φορά στην 4ετη θητεία του παραπέμπεται σε δίκη. Η πρόταση τότε των Δημοκρατικών υπερψηφίστηκε με 232 ψήφους υπέρ έναντι 197 κατά. Υπέρ της πρότασης τάχθηκαν και 10 βουλευτές των Ρεπουμπλικάνων, επιβεβαιώνοντας το βαθύ ρήγμα που άνοιξε στο κόμμα η εμπρηστική στάση του προέδρου. Και ενώ σίγουρα μετά την γνωστοποίηση των εξελίξεων όλοι εστιάσαμε στην πολιτική σημασία των γεγονότων, λίγες μέρες μετά και με καθαρό πια κεφάλι, παρατηρήσαμε κάτι που ομολογουμένως δεν είδαμε εκείνη την ημέρα: το φόρεμα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi... το οποίο ήταν ίδιο με εκείνο που φόρεσε στην πρώτη παραπομπή του Trump το 2019. Ω, ναι! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το 2019 κατά την πρώτη παραπομπή του Trump, για την περίσταση, η Nancy Pelosi επέλεξε να φορέσει ένα στενό και ιδιαίτερα σικάτο high collar μαύρο φόρεμα με πρωτότυπο neckline το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ. Ένα χρόνο μετά και διαπιστώνοντας -μάλλον- πως το φόρεμα έφερε τύχη αποφάσισε να το φορέσει ξανά στην δεύτερη παραπομπή του Trump. Στην πρόσφατη ωστόσο εμφάνισή της, αν και αφαίρεσε την καρφίτσα που είχε βάλει πέρσι, φόρεσε και πάλι το χρυσό κολιέ της.

Βλέποντας την στυλιστική επιλογή της Nancy Pelosi, οι χρήστες του διαδικτύου δεν μπόρεσαν να μην την σχολιάσουν και σε ελάχιστο χρόνο, το φόρεμα της Pelosi απέκτησε την ονομασία "Impeachment Dress" δηλαδή στα ελληνικά "το φόρεμα της παραπομπής" και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση