ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Vanessa Bryant: Πέταξε την μητέρα της έξω από το σπίτι

«Μου είπε ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι...»

Όλοι δάκρυσαν με την είδηση του χαμού του Kobe Bryant και της 13χρονης κόρης του Gianna Bryant μετά από δυστύχημα με ελικόπετρο.

Την περίοδο εκείνη, όπως μάλλον θυμάστε,  τα φώτα στάφηκαν στην σύζυγό του Vanessa Bryant - η οποία μέσα σε μόλις μια μέρα έχασε όχι μόνο τον άντρα της ζωή της, αλλά και την κορούλα της.

Τίποτα δεν είναι πιο σκληρό από το να πρέπει να θάψεις το ίδιο σου το παιδί και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Η 38χρονη Vanessa "έμεινε πίσω" και χρησιμοποιώντας όλη της την δύναμη μεγαλώνει μόνη τα άλλα τρία της παιδιά. Και ενώ αρκετά δημοσιεύματα ανέφεραν στο παρελθόν πως η μητέρα της βρισκόταν διαρκώς στο πλάι της -κυρίως τις πρώτες μέρες του τραγικού συμβάντος- αποκαλύπτεται πως για άγνωστη αιτία, κάτι τέτοιο μάλλον δεν συνέβη.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η μητέρα της Vanessa, Sofia Laine αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ότι μετά τον θάνατο του γαμπρού της η κόρη της την πέταξε έξω από το σπίτι και απαίτησε να της επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχαν δώσει. «Μου είπε ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι και να δώσω πίσω το αμάξι γιατί το χρειάζεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X