ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

H Michelle Obama βράβευσε την Beyoncé

Το μήνυμα της Obama στην Beyoncé

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Παρόλο που τα βραβεία BET φέτος πραγματοποιήθηκαν ψηφιακά λόγω κορωνοϊού, η απονομή κατάφερε να συμπεριλάβει δύο από τις πιο δυναμικές γυναίκες της Αμερικής (και όχι μόνο). 

Η Michelle Obama εμφανίστηκε στην οθόνη για να ''παραδώσει'' το Βραβείο Φιλανθρωπίας στην Beyoncé, τιμώντας τις φιλανθρωπικές της ενέργειες που έπραξε ανά τα χρόνια, μέσω του δικού της οργανισμού BeyGood. Η πρώην πρώτη κυρία προσφωνώντας την Bey ''βασίλισσα'' και επιβράβευσε τις προσπάθειες της για να αποδοθεί δικαιοσύνη στην μαύρη κοινότητα αλλά και για το ότι γιορτάζει τις ρίζες της μέσα από την τέχνη της. 

''Από τότε που ήταν ένα μικρό κοριτσάκι στο Χιούστον, φώτιζε τις σηνές και τον κόσμο με το ταλέντο της, με τη γενναιοδωρία της και το πνεύμα της, και με την αγάπη της για την κοινότητά της. Είναι φανερό σε ό,τι κάνει, από τη μουσική της, που δίνει προβολή στις χαρές και στον πόνο των μαύρων, μέχρι τον ακτιβισμό της που απαιτεί δικαιοσύνη για τις ζωές των μαύρων. Ανεξάρτητα με το πόσο μεγάλη θα γίνει η σκηνή, ξέρω πως το κορίτσι μου δεν θα ικανοποιηθεί μέχρι να μοιραστεί όλα αυτά που έχει με την επόμενη γενιά. [...] Με εμπνέεις. Όλους μάς εμπνέεις'' είπε εκτός των άλλων η Obama. 

Μέσω του BeyGood, η τραγουδίστρια έχει δώσει υποτροφίες σε μαθητές που φοιτούν σε ιστορικά κολέγια μαύρων και πανεπιστήμια, και εξασφάλισε καθαρό νερό σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη, στο Μπουρούντι στην Ανατολική Αφρική. Φέτος χρηματοδότησε εξετάσεις κορωνοϊού στην πατρίδα της, στο Τέξας, και προσέφερε μαζί με τον Jack Dorsey του Twitter $6 εκατομμύρια σε οργανισμούς ψυχικής υγείας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beyonce  |  michelle obama  |  bet awards  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X