ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

H Melania Trump εξαγρίωσε και πάλι τους πάντες με την στιλιστική της επιλογή

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα θυμάσαι πριν λίγο καιρό, κατά την επίσκεψή της σε κέντρο με τα παιδιά μεταναστών που βρίσκονταν υπό κράτηση, η Melania Trump φόρεσε ένα σακάκι στο οποίο αναγραφόταν η φράση «Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;» και κατάφερε να διχάσει τους πάντες. Μετά το «ατυχές» αυτό γεγονός, όλοι θεωρήσαμε πως η Πρώτη Κυρία της Αμερικής δεν θα ξαναέπεφτε σε τέτοιο στυλιστικό παράπτωμα. Κι όμως η Melania φρόντισε πρόσφατα να μας διαψεύσει.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πρόσφατα βρέθηκε σε ένα ταξίδι στην Αφρική, όπου χάριζε κουβέρτες και αγκάλιαζε παιδάκια. Ενώ έκανε tour στο Nairobi National Park στη Kenya, θεώρησε πως θα ήταν καλή ιδέα να συμπληρώσει τα outfits της με ένα καπέλο. Και όχι ένα οποιοδήποτε καπέλο - ένα λευκό, κλασσικό καπέλο σαφάρι, από την εποχή των αποικιών όταν οι Δυτικοί εκμεταλλεύονταν ασταμάτητα τους Αφρικανούς. Σύμφωνα με τη The Guardian, το συγκεκριμένο καπέλο είναι σύμβολο "καταπίεσης" και "Στρατιώτες, οδηγοί και ειδικοί στην άγρια φύση αντικατέστησαν το συγκεκριμένο καπέλο εδώ και πολλά χρόνια με λιγότερο αμφιλεγόμενα και πιο άνετα καπέλα.

Και μπορεί το εν λόγω καπέλο να χρησιμοποιείται συχνά από τουρίστες που δεν γνωρίζουν το νόημα του, ωστόσο αμφιβάλλουμε αν η Melania δεν γνώριζε τι κρύβεται πίσω από αυτό.

Τώρα εμείς τι να πούμε; Τα λόγια είναι μάλλον περιττά... περιμένουμε απλώς ο χρόνος να δείξει το αληθινό πρόσωπο της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής.

Δες την εμφάνιση της Melania που δίχασε:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση