ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

H Meghan Markle επιτίθεται ανοιχτά στο παλάτι και εκείνο αντιδρά

Εργαζόμενος του παλατιού δηλώνει πως η Meghan είναι«χειριστική και συναισθηματικά σκληρή»

newsroom must

Μπορεί η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry να έλεγαν πριν από περίπου ένα χρόνο πως ήθελαν να απομακρυνθούν από τα φλας της δημοσιότητας, ωστόσο με τη νέα του συνέντευξη στην Oprah Winfrey και το CBS και η οποία θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο των media. Λίγο μετά μάλιστα από τους ισχυρισμούς που θέλουν την Meghan Markle να ασκούσε bullying σε δύο από τους ανθρώπους που εργάζονταν γι’ αυτή όσο έμενε στο παλάτι, μαθαίνουμε πως η δούκισσα επιτίθεται ανοιχτά στο Buckingham.

Πιο συγκεκριμένα, στο τρίτο τρέιλερ της πολυσυζητημένης συνέντευξης των Sussexes, η σύζυγος του πρίγκιπα Harry ρίχνει κεραυνούς κατά του παλατιού και αναφερόμενη στην φίρμα, το παλάτι δηλαδή ως επιχείρηση, λέει: «Δεν ξέρω πώς περίμεναν μετά από τόσο καιρό να παραμείνουμε σιωπηλοί, Η φίρμα παίζει ενεργό ρόλο στο να διαιωνίζονται ψέματα εναντίον μας κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουμε πράγματα, έχουν ήδη χαθεί πολλά ήδη».

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν το παλάτι περνά στην αντεπίθεση και σκαλίζει το παρελθόν... για να "επιβεβαιωθεί" πως η δούκισσα δεν είναι τόσο "καλή" όσο δείχνει. Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τους Times, δύο άτομα αποχώρησαν από το παλάτι εξαιτίας της πρώην ηθοποιού, ενώ ένα ακόμα, που εργαζόταν ως βοηθός αποκάλυψε ότι η Meghan τον είχε εξευτελίσει. Ένας τρίτος εργαζόμενος δήλωσε ότι η δούκισσα χλεύαζε και εξευτέλιζε τους υπαλλήλους της ενώ ένας άλλος πρώην υπάλληλος την χαρακτήρισε: "χειριστική και συναισθηματικά σκληρή”.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση