ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

H Meghan ένιωθε «απροστάτευτη» από το παλάτι ενώ ήταν έγκυος

Τι αποκαλύπτουν δικαστικά έγγραφα

Μπορεί η δικαστική διαμάχη της Meghan Markle με βρετανικά tablods εν μέσω κορωνοϊού να είχε ξεχαστεί, ωστόσο συνεχίζεται. Όπως αποκαλύπτουν τα ξένα ΜΜΕ που επικαλούνται δικαστικά έγγραφα, η δούκισσα του Sussex ένιωθε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του euroweeklynews.com, στη νομική κατάθεση, οι δικηγόροι της Meghan υποστηρίζουν πως γίνει το θύμα πολλών ψευδών και επιβλαβών δημοσιευμάτων από τα βρετανικά ΜΜΕ, ιδίως τον εναγόμενο (ANL) που έχει προκαλέσει τεράστια συναισθηματική φόρτιση και ζημιά στην ψυχολογική της υγεία».

Να θυμίσουμε πως η Meghan κατηγορεί τον όμιλο Associated Neswpapers, την εκδότρια εταιρεία της εφημερίδας Daily Mail, ότι δημοσίευσε στην κυριακάτικη έκδοσή της, τη Mail on Sunday, και στον ιστότοπό της αποσπάσματα μιας επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της Thomas Markle, τον Αύγουστο του 2018. Επιπλέον, καταλογίζει στη Mail on Sunday ότι «ενήργησε ανέντιμα», παραποιώντας την επιστολή. Στην προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία την περασμένη εβδομάδα, οι συνήγοροί της εφημερίδας υποστήριξαν ότι η δημοσίευση μονάχα αποσπασμάτων ενός κειμένου συνιστά σύνηθη δημοσιογραφική πρακτική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by royalsal sayfa (@royalsalsayfa) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X