ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

H Μeghan αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της στο πιστοποιητικό γέννησης της Lilibet

Ο πραγματικός λόγος που η Δούκισσα έκανε αυτή την πράξη.

newsroom must

Η Lilibet - Diana γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου στις 11.40 το πρωί στο Santa Barbara Cottage Hospital, ένα νοσοκομείο που είναι αρκετά κοντά στο σπίτι της οικογένειας και μόλις έγινε γνωστό από τους royal experts πως η Meghan αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο που έχει ακόμη από το Παλάτι, στο πιστοποιητικό γέννησης της μικρής.

Συγκεκριμένα, οι γονείς συμπλήρωσαν τα ονόματά τους και ενώ ο πρίγκιπας Harry έχει υπογράψει ως Δούκας του Sussex "Η Αυτού Μεγαλειότης”, η Meghan Markle έχει απλά γράψει Rachel Meghan Markle, χωρίς κανέναν από τους τίτλους της.

Αντίθετα στο πιστοποιητικό γέννησης του Archie που είδε το φως της δημοσιότητας 11 μέρες μετά τη γέννηση τον Μάιο του 2019 η Meghan είχε υπογράψει ως "Rachel Meghan Her Royal Highness The Duchess of Sussex”.

Όσο για το επάγγελμα τους, στο πιστοποιητικό του Archie αναφέρονται τα "πρίγκιπας και πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου”, ενώ στο πιστοποιητικό της Lili δεν αναφέρεται κανένα επάγγελμα.

Η αλλαγή αυτή έρχεται μετά τη συμφωνία που έκανε το ζευγάρι με τη βασίλισσα ώστε να διατηρήσουν τους τίτλους τους αλλά να μην τους χρησιμοποιούν επίσημα. Για αυτό ενώ παραμένουν δούκας και δούκισσα του Sussex, προτιμούν να συστήνονται και να υπογράφουν κυρίως ως Harry και Meghan.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση