ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

H Kylie Jenner κρίνει το Instagram που προσπαθεί να γίνει σαν το TikTok

Αναδημοσίευσε σχετική κριτική

Η Kylie Jenner είναι ίσως μία από τις γυναίκες με τους πιο πολλούς ακολούθους στον κόσμο κι αυτό δείχνει τον βαθμό δημοφιλίας της στον κόσμο. 

Η 24χρονη καλλονή έκανε μια αναδημοσίευση που απευθυνόταν στην εφαρμογή του Instagram η οποία έλεγε: 

«Κάνε το instagram ξανά instagram. Θέλω απλώς να βλέπω ωραίες και καλαίσθητες φωτογραφίες των φίλων μου. Σταμάτα να προσπαθείς να γίνεις TikTok». 

Το αθώο αυτό «ξέσπασμα» ίσως κάνει την εταιρεία που πλέον βρίσκεται στην ιδιοκτησία της Meta να ξανασκεφτεί λίγο τα πράγματα και να τα βάλει στο τραπέζι καθώς βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο όπου λαμβάνουν χώρα διάφορες αλλαγές τόσο στο Facebook όσο και στο ίδιο το Instagram που προσπαθεί να μοιάσει στο αντίπαλο και εξίσου δημοφιλές, TikTok. 

Το ίδιο ακριβώς έκανε και η ετεροθαλής αδελφή της επιχειρηματία, Kim Kardashian κι αυτό είναι σίγουρα δυσφήμιση για την εταιρεία καθώς τόσο η μία όσο και η άλλη έχουν ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα με την εφαρμογή Snapchat η οποία όταν είχε προχωρήσει σε αλλαγές, η ίδια η Kylie Jenner είχε δηλώσει πως δεν θα συνέχιζε να χρησιμοποιεί την εφαρμογή κάτι που στοίχισε στην εταιρεία μία 8% κάθοδο την ίδια ημέρα που έκανε την ανακοίνωση η influencer. Η ζημιά ήταν άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. 

Τόσο το Facebook όσο και το Instagram προχώρησαν σε αλλαγές που μοιάζουν με διάφορα χαρακτηριστικά του TikTok, κάτι που σίγουρα προκαλεί αντιδράσεις. 

 

 

 

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση