ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit from head to toe σε απλό ροζ και ankle boots με ασημί λεπτομέρειες
 

H Kylie Jenner είναι και επίσημα η πιο νεαρή δισεκατομμυριούχος στον κόσμο

H Kylie Jenner είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών, καταφέρνοντας να αποκτήσει μια περιουσία 10 ψηφίων σε μικρότερη ηλικία ακόμη και από τον Mark Zuckerberg, ο οποίος  ήταν 23 ετών όταν έφτασε στο ίδιο σημείο.

Η στιγμή ορόσημο στην καριέρα της, ήταν όταν δημιούργησε την εταιρεία καλλυντικών με το όνομά της, καταφέρνοντας να υπογράψει μια αποκλειστική συμφωνία διανομής με την Ulta, την εταιρεία λιανικής πώλησης προϊόντων ομορφιάς, ενώ τις επόμενες έξι εβδομάδες, η Kylie Cosmetics πούλησε προϊόντα αξίας 54,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ulta, σύμφωνα με εκτιμήσεις από την Oppenheimer. 

"Βρέθηκα σε λίγα καταστήματα, συνέχισα να κάνω ό,τι έκανα συνήθως στα social media -έκανα ό,τι κάνω συνήθως και απλώς είχε αποτέλεσμα”, δήλωσε.

Μετά την ώθηση που έλαβε η εταιρεία της από την επέκτασή της μέσω της Ulta, τα έσοδα της Kylie Cosmetics αυξήθηκαν 9% πέρυσι στα περίπου 360 εκατ. δολ. Με αυτήν την αύξηση, το Forbes εκτιμά ότι η εταιρεία της Jenner έχει αξία τουλάχιστον 900 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η περιουσία της 21χρονης μαζί με τις υπόλοιπες δραστηριότητές της, εκτιμάται στο ύψος του ενός δισεκατομμυρίου.

Αυτή την περίοδο, η Κylie Jenner έχει επικεντρωθεί στην επέκταση της γκάμας των προϊόντων της, για να συμπεριλάβει σε αυτά μια διάφανη πούδρα, καθώς και για να βάλει στα καταστήματα της Ulta σκιές, πούδρες και bronzer. "Βλέπω την Kylie Cosmetics να πηγαίνει πολύ μακριά” λέει η Jenner. "Δουλεύω πολύ σκληρά". 

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση