ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

H Kylie Jenner αγόρασε στην κόρη της λεωφορείο και δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε

Δείτε τις εικόνες και τα σχόλια δικά σας

newsroom must

Τι και αν εμείς ως παιδιά ήμασταν ικανοποιημένοι αν οι γονείς μας μάς αγόραζαν ένα παιχνίδι, ένα ποδήλατο ή ένα επιτραπέζιο που θέλαμε; Τα πράγματα μάλλον δεν είναι έτσι για τους εκατομμυριούχους... αφού η Kylie Jenner αγόρασε στην κορούλα της ένα λεωφορείο! Όχι, δεν πρόκειται για παιχνίδι... αλλά για ένα κανονικό κίτρινο λεωφορείο.

Πιο συγκεκριμένα η διάσημη σταρ και Travis Scott γνωρίζοντας πως η τρίχρονη Stormi έχει «εμμονή» με τα σχολικά λεωφορεία πήραν την απόφαση να της αγοράσουν ένα. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που δημοσίευσε η Kylie, η μικρή λάτρεψε το δώρο, αφού όχι απλώς έκανε βόλτες ανάμεσα στα καθίσματα, αλλά το αγκάλιαζε σούπερ χαρούμενη.


Φυσικά, το Twitter δεν το άφησε να περάσει ασχολίαστο. «Γελάω με αυτό για ένα ολόκληρο 24ωρο. Οι Jenners μεταμφιέστηκαν σε ανθρώπους μεσαίας τάξης», ανέφερε ένας χρήσης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Φαντάσου να είσαι τόσο πλούσιος, που πρέπει να σκηνοθετήσεις ότι είσαι φτωχός».

Εμείς πάντως, μαθαίνοντας το γεγονός δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε. Η αλήθεια είναι πως αντιλαμβανόμαστε πως αν είσαι πλούσιος, σίγουρα θα κάνεις ακριβότερα δώρα. Το να αγοράζεις όμως ένα σχολικό λεωφορείο, αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη πως πρόκειται για ένα Μέσο Μεταφοράς που χρησιμοποιούν τα περισσότερα παιδιά του κόσμου, το να το έχει κάποιος για παιχνίδι δεν είναι και πολύ φυσιολογικό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση