ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μακρύ παλτό, baby pink sweatshirt και tailored παντελόνι
 

H Kim Kardashian απαντά στις δηλώσεις του Kanye

Όσοι είναι κοντά στον Kanye ξέρουν την καρδιά του και καταλαβαίνουν ότι τα λόγια του μερικές φορές δεν ταιριάζουν με τις προθέσεις του

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram από Instastories αποφάσισε να μιλήσει η Kim Kardashian για τον σύζυγό της Kanye West και για το διπολικό επεισόδιο που πέρασε μετά την πρώτη του ομιλία στην προεκλογική του εκστρατεία.

Πριν από λίγες ημέρες στην ομιλία του ο Κanye έκλαψε επι σκηνής μιλώντας για το πώς σκέπτονταν σαν οικογένεια την άμβλωση της πρώτης τους κόρης North και πως η Kim ήταν αυτή που έσωσε την κόρη τους. Στην συνέχεια μέσα από μια σειρά Tweets αποκάλυψε ότι η σύζυγός του θέλει να τον κλείσει σε ψυχιατρείο, ζήτησε από την πεθερά του Kris Jenner να μείνει μακριά από τα παιδιά του και δήλωσε ότι η ταινία Get Out έχει γραφτεί για αυτόν.

Μετά από το ξέσπασμά του αυτό η Kim ζήτησε συμπόνια και ενσυναίσθηση, καθώς εκείνος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένειά του. Έγραψε πως εκείνη και η οικογένειά της προσπαθούν να βρουν βοήθεια για τον σύζυγό της και μίλησε για το στίγμα και τις παρανοήσεις γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας.

«Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Κanye πάσχει από διπολική διαταραχή. Όποιος πάσχει από την ασθένεια αυτή ή έχει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο ασθενή, ξέρει πόσο απίστευτα περίπλοκο και επώδυνο είναι να το καταλάβεις. Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημοσίως για το πώς αυτό μας επηρέασε στο σπίτι, επειδή είμαι πολύ προστατευτική για χάρη των παιδιών μας και (σέβομαι) το δικαίωμα του Kanye στην ιδιωτικότητα όταν πρόκειται για την υγεία του. Αλλά σήμερα, αισθάνομαι ότι πρέπει να το σχολιάσω λόγω του στίγματος και των παρανοήσεων σχετικά με την ψυχική υγεία. Εκείνοι που κατανοούν την ψυχική ασθένεια ή ακόμη και την καταναγκαστική αυτή συμπεριφορά, γνωρίζουν ότι η οικογένεια είναι ανίσχυρη εκτός αν το μέλος που πάσχει από την ασθένεια είναι ανήλικο. Άτομα που δεν ξέρουν, μπορεί να κρίνουν πιο εύκολα και να μην καταλαβαίνουν ότι ο ίδιος ο άνθρωπος πρέπει να συμμετάσχει στη διαδικασία λήψης βοήθειας, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν να τον βοηθήσουν τόσο η οικογένεια όσο και οι φίλοι του»

 

«Κατανοώ ότι ο Kanye υπόκειται κριτικής επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ενέργειές του κατά καιρούς μπορεί να προκαλέσουν έντονες απόψεις και συναισθήματα. Είναι ένα λαμπρό αλλά περίπλοκο άτομο που υπό την πίεση του να είσαι καλλιτέχνης και μαύρος, βιώνοντας παράλληλα και την οδυνηρή απώλεια της μητέρας του, πρέπει να αντιμετωπίσει επίσης την πίεση και την απομόνωση, που εντείνεται από τη διπολική διαταραχή του. Όσοι είναι κοντά στον Kanye ξέρουν την καρδιά του και καταλαβαίνουν ότι τα λόγια του μερικές φορές δεν ταιριάζουν με τις προθέσεις του. Το να ζει με διπολική διαταραχή δεν μειώνει ούτε ακυρώνει τα όνειρά του και τις δημιουργικές του ιδέες, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα ή μη επιτεύξιμα μπορεί είναι για ορισμένους. Αυτό είναι μέρος της ιδιοφυΐας του και όπως όλοι έχουμε δει, πολλά από τα μεγάλα όνειρά του έχουν γίνει πραγματικότητα»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση