ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

H Kate Middleton με κοψίματα και μώλωπες γίνεται viral

Δείτε την εικόνα

newsroom must

Tα τελευταία εικοσιτετράωρα μια εικόνα που παρουσιάζει την Kate Middleton ως θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης κάνει τον γύρο του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο μιας εκστρατείας που έχει δημιουργηθεί για την βία κατά των γυναικών και συγκλονίζει.

Η εν λόγω φωτογραφία κυκλοφόρησε ενόψει της καμπάνιας  του Ιταλού καλλιτέχνη και ακτιβιστή, Alexsandro Palombo που έχει ως στόχο να  ευαισθητοποίηση για την ενοδοικογενειακή βία.

Πέρα από την Kate Middleton,  στην καμπάνια βλέπουμε τις Ursula von der Leyen, Kamala Harris, Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και Christine Lagarde.

"Γιατί μια γυναίκα να καταγγείλει ότι είναι θύμα αν μετά δεν προστατεύεται από τους θεσμούς και καταλήγει νεκρή; Πώς μπορεί μια γυναίκα θύμα κακοποίησης και βίας να συνεχίζει να πιστεύει στους θεσμούς; Βλέπω πολιτικούς να καλούν τις γυναίκες να κάνουν καταγγελίες αλλά κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της προστασίας και υποστήριξής τους. Ένα Κράτος που δεν προστατεύει αλλά αφήνει τις γυναίκες μόνες στα χέρια του βασανιστή τους γίνεται σιωπηλός συνεργός", αποτέλεσε το κείμενο που έγραψε ο ακτιβιστής και το οποίο συνόδευε τις φωτογραφίες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by aleXsandro Palombo (@alexsandropalombo)

Και ενώ σαφέστατα η κίνηση έγινε για καλό, φαίνεται να προκάλεσε αναστάτωση στο παλάτι της Βρετανίας αφού βάση αρκετών δημοσιευμάτων, κανένας δεν ζήτησε την συγκατάθεση της δούκισσας και οι εικόνες έχουν υποστεί επεξεργασία από τον Ιταλό καλλιτέχνη και ακτιβιστή χωρίς να ρωτήσει κανέναν. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση