ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

H Kate και ο William αποκαλύπτουν πώς είναι τα παιδιά τους μετά τον θάνατο της προγιαγιάς τους

Όσα δήλωσε το ζευγάρι αναφερόμενο στα τρία του παιδιά

Δέσποινα Άσπρου

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton βοηθούν τα τρία τους παιδιά να παραμείνουν σε μια «ρουτίνα» μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά την διάρκεια συνάντησής τους με ανθρώπους που θέλησαν να τους συλληπηθούν, έδωσαν μια ενημέρωση για το πώς είναι ο 9χρονος πρίγκιπας George, η 7χρονη Charlotte και ο 4χρονος Louis μετά την απώλεια της προγιαγιάς τους και δήλωσαν πως τα παιδιά είναι «ΟΚ».

«Είναι στο σχολείο, τους φροντίζουν καλά», εξήγησε η πριγκίπισσα, ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε: "Είναι σε μια ρουτίνα και είναι χαρούμενοι. Έχουν κάνει νέους φίλους."

Ο πρίγκιπας William επιβεβαίωσε επίσης ότι οι τρεις μικροί royals τα πήγαν "ΟΚ" κατά την πρώτη εβδομάδα των μαθημάτων τους στο σχολείο Lambrook στο Berkshire της Αγγλίας, ενώ ξεκαθάρισε πως εξακολουθούν να προσπαρμόζονται.

Όταν ένας θαυμαστής  της βασιλικής οικογένειας σημείωσε, "Πρέπει να μιλούν για αυτό στο σχολείο", ο William απάντησε, "Φυσικά/ Υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από αυτό το θέμα", ενώ το ζευγάρι αποκάλυψε πως ο μόνος που είναι σε θέση να αντιληφθεί σχεδόν πλήρως την κατάσταση, είναι ο George λόγω της ηλικίας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση