ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

H Jill Biden στόλισε τον Λευκό Οίκο και το αποτέλεσμα είναι must see

Ο αστρονομικός αριθμός με τα λαμπάκια που χρησιμοποιήθηκαν και η φωτογραφία των Trump στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ακολουθώντας το θέμα «Δώρα από καρδιάς» η Jill Biden στόλισε για πρώτη χρονιά τον Λευκό Οίκο και το αποτέλεσμα, όπως είδαμε μέσα από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, εντυπωσιάζει.

Διαβάστε επίσης: Jill Biden vs Melania Trump: Ποια ντύθηκε καλύτερα κατά την παραλαβή του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Σε κοινή τους δήλωση ο Joe και η Jill Biden τόνισαν: «Καθώς γιορτάζουμε τις πρώτες μας διακοπές στον Λευκό Οίκο, εμπνεόμαστε από τους Αμερικανούς που έχουμε συναντήσει σε όλη τη χώρα, οι οποίοι μας υπενθυμίζουν ξανά και ξανά ότι οι διαφορές μας είναι πολύτιμες και οι ομοιότητές μας άπειρες... Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία και χαρά. Καθώς προσβλέπουμε σε μια νέα χρονιά γεμάτη δυνατότητες, είθε τα δώρα από καρδιάς να φωτίσουν την πορεία μας προς τα εμπρός».

Αυτή την χρονιά, η διακόσμηση του Λευκού Οίκου περιλαμβάνει 41 χριστουγεννιάτικα δέντρα, περίπου 2.000 μέτρα κορδέλα, πάνω από 10.000 στολίδια και περισσότερα από 300 κεριά, ενώ εντύπωση κάνουν τα περίπου 79 χιλιάδες φωτάκια που χρησιμοποιηθήκαν για να διακοσμήσουν τα δέντρα, τα στεφάνια, τις γιρλάντες και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως 25 «κλασικά» στεφάνια διακοσμούν τη βόρεια και τη νότια πλευρά του κτιρίου, ενώ αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το δέντρο στο State Dining Room το οποίο είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των πρώτων οικογενειών του παρελθόντος και του παρόντος - μεταξύ αυτών και της οικογένειας Trump. «Κάθε οικογένεια που έκανε αυτό το σπίτι δικό της σπίτι, θυμίζει σε όλους μας τη διαρκή αγάπη και τους διαρκείς δεσμούς της οικογένειας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The White House (@whitehouse)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση