ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ivanka Trump

Τι θα κάνει τώρα;

Ριάνα Στυλιανού

Με την ήττα του Dοnald Trump στις προερδικές εκλογές 2020, η Ivanka δεν χάνει απλά τον ρόλο της ως πρώτη κόρη των ΗΠΑ, αλλά χάνει και  τη δουλειά της, εφόσον εργαζόταν ως σύμβουλος του Προέδρου. Πριν από αυτό, η κόρη του πρώην προέδρου, επέβλεπε την ανάπτυξη και τις εξαγορές στον Όμιλο Trump, αλλά είχε ταυτόχρονα και μια σειρά ρούχων. Η Ivanka επίσης, εμφανίστηκε και ως κριτής στο ριάλιτι σόου «The Apprentice», επίσης του πατέρα της. Γενικότερα, η όλη επαγγελματική της πορεία είναι συνδεδεμένη με τον Dοnald Trump. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ωστόσο το ερώτημα που δημιουργείται τώρα είναι, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στον επαγγελματικό τομέα της Ivanka Trump;

Μια πηγή ανέφερε στην New York Post ότι η Ivanka Trump, τα τελευταία 4 χρόνια που πέρασε στον Λευκό Οίκο, κρατούσε εκτενείς σημειώσεις, ως σύμβουλος του πατέρα της. Συμφωνα με την πηγή, αυτές οι σημειώσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση ενός τρίτου βιβλίου, για το οποίο της εχουν προσεγγίσει αρκετοί εκδοτικοί οίκοι. Να σημειωθεί πως η Ivanka έχει ήδη γράψει δύο βιβλία, το «The Trump Card» το 2009 και το «Women Who Work» το 2017. Η απάντηση της ίδιας προς τους επικριτές της δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γράψει ένα βιβλίο, οπόταν δεν θα προκαλέσει μεγάλη εκπληξη εάν όντως γράψει και ένα τρίτο.

Ακόμα ένα σενάριο όσο έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της Ivanka, είναι να επιστρέψει στα τηλεπτικά ριάλιτι. Σύμφωνα με το περιοδικό OK!, η οικογένεια Τραμπ είχε λάβει «πολλές προσφορές για τηλεοπτικά ριάλιτι», πριν καν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων. «Πρέπει να θυμάστε ότι τα τηλεοπτικά ριάλιτι έκαναν αυτή την οικογένεια σούπερσταρ. Η εμφάνιση στο The Celebrity Apprentice δίπλα στον πατέρα τους Dοnald Trump, έκαναν την Ivanka, τον Dοnald J. και τον Eric σταρ» αναφέρει το περιοδικό. 

Η Ivanka μαζί με τον σύζυγό της Jared Kushner έχουν αγοράσει μια ιδιοκτησία στο Indian Creek Island του Μαϊάμι, 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η ιδιοκτισία πρόκειτε για ένα περιφραγμένο ιδιωτικό νησί, που αποτελεί πόλο έλλψης για τις διασημότητες. Με αφορμή αυτή την αγορά, μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα New York Post, πώς η Ivanka θέλει μια καριέρα στην πολιτική και πως η Φλόριντα είναι το κατάλληλο μέρος για να ξεκινίσει. «Η Ιβάνκα έχει σίγουρα πολιτικές φιλοδοξίες» ανέφερε μια πηγή στο CNN.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση