ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου «γύρισε» στον πρώην σύζυγό της

Όσα δεν γνωρίζεις για τον σύντροφο του μοντέλου, Γιάννη Καραβασάνη

Πριν από μερικές ημέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο του περιοδικού «Hello!» στα Κουφονήσια μαζί με έναν γοητευτικό άντρα και όπως ήταν φυσικό, όλοι ξεκίνησαν να αναζητούν την ταυτότητα του νέου συντρόφου του μοντέλου. Η έρευνα δεν διάρκησε για πολύ, αφού ο εν λόγω άντρας είναι ο πρώην σύζυγός της,  Γιάννης Καραβασάνης με τον οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γνωρίστηκε το 2010 και το 2015 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του και με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Αναλυτικότερα, η Ηλιάνα και ο Γιάννης έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που πέρασε από σαράντα κύμματα καθώς εκείνη την περίοδο που ήταν μαζί ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ και ο αρχιτέκτονας στον Βόλο.

Στο παρελθόν η σχέση τους έληξε το 2018 και η είδηση γνωστοποιήθηκε όταν το μοντέλο βρέθηκε για πρωτη φορά στην κριτική επιτροπή του GNTM. Σήμερα, οι δύο τους αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον έρωτά τους και αν κρίνουμε από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, οι δύο τους είναι σούπερ ευτυχισμένοι με τη νέα τροπή των γεγονότων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση