ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

H Γιώτα Παπαδοπούλου και η Αναστασία Παπαδοπούλου στο Μάτσου Πίτσου είναι must see

Η εντυπωσιακή λήψη από το ταξίδι τους

Δέσποινα Άσπρου

Στο Περού βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Γιώτα Παπαδοπούλου και η Αναστασία Παπαδοπούλου και οι δύο τους μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα μάς χαρίζουν όμορφα στιγμιότυπα και μαζί τους, ανακαλύπτουμε και εμείς τις ομορφιές της χώρας.

Οι δύο Κύπριες μάλιστα βρέθηκαν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στην αρχαία πόλη Μάτσου Πίτσου που όπως αναφαίρει το wikipedia βρίσκεται στο νότιο Περού και είναι το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα του πολιτισμού των Ίνκα, που χάθηκε με απότομο τρόπο και που η εξέλιξή του ήταν και παραμένει θέμα συζήτησης.

Από την εξόρμησή τους στην αρχαία πόλη, ξεχωρίσαμε μια εικόνα στην οποία τις βλέπουμε να φωτογραφίζονται ενώ χοροπηδούν και να έχουν ως background το μοναδικό τοπίο της περιοχής. Στην φωτογραφία, που δημοσίευσε στα insta stories της η σύζυγος του Νικόλα Παπαδόπουλου, έγραψε: "Πάντα πετάμε ψηλά".

Να σημειώσουμε ότι το Μάτσου Πίτσου ανακηρύχθηκε Ιστορικό Καταφύγιο του Περού το 1981 και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 1983 και το 2007 ψηφίστηκε ως ένα από τα Νέα Επτά Θαύματα του Κόσμου σε μια παγκόσμια ψηφοφορία που διεξηχθεί στο Διαδίκτυο

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση