ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

H Gisele Bündchen ξεκίνησε μαθήματα αυτοάμυνας

Παροτρύνει όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο

newsroom must

Η Gisele Bündchen είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο, έτσι, είναι λογικό στην καθημερινότητά της να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, προσέχοντας τη διατροφή της και κάνοντας γυμναστική.

Πρόσφατα, το σούπερ μοντέλο ενέταξε ακόμα μια δραστηριότητα στη ρουτίνα εξάσκησή της, και αυτή είναι μαθήματα αυτοάμυνας.

Η Gisele μάλιστα, παροτρύνει όλες τις γυναίκες να ακολουθήσουν αυτά τα μαθήματα, γιατί όχι μόνο σε κάνουν να νιώθεις δυνατότερη και σε καλύτερη φόρμα, αλλά μπορεί μια γυναίκα να υπερασπιστεί τον εαυτό της εν ώρα ανάγκης.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο είχε ανεβάσει μια ανάρτηση σχετικά με το θέμα, λέγοντας: «Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας, τόσο το καλύτερο. Νιώθω πιο δυνατή, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη από τότε που άρχισα να εξασκώ την αυτοάμυνα. Νιώθω ότι είναι μια σημαντική ικανότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες. Ευχαριστούμε τους @ValenteBrothers που είστε καταπληκτικοί δάσκαλοι και που κάνετε την εκπαίδευση τόσο διασκεδαστική. Ανυπομονώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Πάμε!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η 41χρονη.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση