ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

H Ευαγγελία Αραβανή είναι σε σχέση

Σε σχέση εδώ και χρόνια αλλά κρατάνε χαμηλό προφίλ

Πρόκειται χωρις υπερβολές, για μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελληνικής showbiz και σ' αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς το 2005 η καριέρα της εκτοξεύθηκε κι έγινε μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες στον χώρο. 

Το τελευταίο διάστημα όμως η ίδια κρατάει ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά κυρίως την προσωπική της ζωή. Δεν φάνηκε να θέλει να μοιραστεί με το κοινό της στιγμές της προσωπικής της ζωής ωστόσο είναι γεγονός πως εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου βρίσκεται σε σχέση. 

Συγκεκριμένα, η ίδια διατηρεί δεσμό με 39χρονο επιχειρηματία και γόνο πολύ γνωστής αλυσίδας υπεραγορών στην Ελλάδα ονόματι Σπύρο Λάζαρη. Ο ίδιος διατηρεί μία ξενοδοχειακή μονάδα στον Πόρο ενώ έχει κι ένα εστιατόριο στη Γλυφάδα οπότε η σχέση των δύο μοιράζεται μεταξύ της Ελληνικής πρωτεύουσας και του νησιού του Αργοσαρωνικού. 

Φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού αποκαλύπτουν πως σύντομα ίσως υπάρξει και γάμος μεταξύ των δύο. Ωστόσο και οι δύο προτιμούν να κρατούν ένα χαμηλό προφίλ ως προς τη σχέση τους και γενικότερα την προσωπική τους ζωή. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση