ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

H «Emily in Paris» μιλά για την αρνητική κριτική

Η Lily Collins απαντάει στις κριτικές για το ‘Emily in Paris’

newsroom must

Είτε δηλώνεις φαν του Netflix, είτε όχι, αποκλείεται να μην έχεις ακούσει για τη νέα viral σειρά του δικτύου "Emily in Paris''.

Η εν λόγω σειρά, ενώ αποτελεί μια πρόσφατη προσθήκη, αυτή την στιγμή, είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του κόσμου και πέρα από τα αμέτρητα θετικά σχόλια που ακούγονται για αυτήν, υπάρχουν και άλλα τόσα αρνητικά. Μεταξύ των δεύτερων και το ότι παρουσιάζει λανθασμένα την παριζιάνικη κουλτούρα και αναπαράγει απαρχαιωμένα και ψεύτικα στερεότυπα για τους Γάλλους.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Lily Collins, μιλώντας για πρώτη φορά για τις αρνητικές κριτικές που ακούγονται είπε: “Όσο αποκαρδιωτικό και αν είναι να τα ακούς καμιά φορά, είναι και κάτι σαν δώρο. Σου επιτρέπουν να βελτιωθείς” είπε και πρόσθεσε πως αν υπάρξει και άλλη σεζόν θα ήθελε να εξελίξει τον χαρακτήρα της Emily.

Να σημειώσουμε πως ενώ η "Emily in Paris" βλέπει τα αρνητικά σχόλια ως ευκαιρία για βελτίωση, αρκετά από τα μέλη της σειράς συμφωνούν πως πράγματι η προσέγγιση στην γαλλική κουλτούρα είναι λανθασμένη. Ο Lucas Bravo, για παράδειγμα, δήλωσε: “Νομίζω πως σε κάποιο βαθμό έχουν δίκιο. Αναπαράγουμε κλισέ και δείχνουμε μόνο μια πλευρά του Παρισιού. Το Παρίσι έχει πολλά πρόσωπα σαν πόλη. Διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικές εθνικότητες, διαφορετικές γειτονιές. Μια ζωή δεν φτάνει για να ανακαλύψει κανείς τι συμβαίνει στο Παρίσι”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση