ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

H Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει μια άγνωστη ιστορία από την εποχή του «Πρωινού Καφέ»

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια

newsroom must

Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε μια άγνωστη ιστορία από την εποχή που παρουσίαζε το Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ήταν ένα βράδυ που την είχε πάρει ο ύπνος, αλλά τη ξύπνησε ο παραγωγός της προκειμένου να πάει στα μπουζούκια, καθώς όλοι εκείνη περίμεναν.

«Θυμάμαι πριν πάρα πολλά χρόνια επί πρωινού καφέ, τα πρώτα μου χρόνια, τότε που μου άρεσε και άντεχα να ξενυχτήσω, άσχετα που κοιμόμουν κάποιες φορές εκεί… Έτερον εκάτερων, περνούσα πολύ ωραία. Θυμάμαι μία φορά που με πήρε ο τότε παραγωγός μου, ο Στέλιος Αντωνιάδης και μου λέει “που είσαι ρε; Άσε τις βλακείες γιατί θα μας βάλουν να πλύνουμε όλα τα πιάτα του μαγαζιού, εσένα περιμένουν να δουν” και του απάντησα εγώ ότι κοιμόμουν» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν θα το ξεχάσω… Να σέρνομαι εγώ… Έβαλα πλάτη, θα άφηνα την ομαδάρα μου έτσι; Ήρθε η Ελενίτσα, λίγο τσίμπλα, λίγο υπνηλία…» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση