ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

H Chiara Ferragni τα βάζει με την Kendall για τον κορωνοϊό

Τα stories που εκνεύρισαν την Ιταλίδα Influencer

Τον τελευταίο καιρό η γνωστή Influencer, Chiara Ferragni μένει κλειδωμένη στο σπίτι της στο Μιλάνο λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα από τα κρούσματα του κορωνοϊού. Μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα και κυρίως το Instagram ενημερώνει συχνά τον κόσμο για το τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα.

Μάλιστα ευαισθητοποιήθηκε τόσο πολύ που μαζί με τον σύζυγό της Fedez κατάφεραν να συγκεντρώσουν 3.300.000 ευρώ σε μία μέρα μέσω της πλατφόρμας crowdfunding έτσι ώστε να αγοραστεί εξοπλισμός για το νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

Η fashion blogger λοιπόν δεν ήταν καθόλου χαρούμενη όταν είδε τα stories που ανέβασε το γνωστό μοντέλο και αδελφή των Kardashians, Kendall Jenner και αφορούσαν τον κορωνοϊό.

Η Kendall θέλησε να καθησυχάσει τον κόσμο δείχνοντας στατιστικά στοιχεία με τα ποσοστά ανθρώπων οι οποίοι έχουν αναρρώσει από τον ιό.


Η Chiara Ferragni από την άλλη θεώρησε ότι αυτή είναι μια πολύ λάθος προσέγγιση και τις απάντησε μέσω story κάνοντάς της tag «Παρακαλώ οι πολύ γνωστοί celebrities όπως η Kendall Jenner, να μην υποτιμούν το πρόβλημα και να στέλνουν λάθος μήνυμα. Μην κάνετε το λάθος που κάναμε και εμείς.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση