ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

H Britney Spears μιλά ανοιχτά για τα ντοκιμαντέρ που την στοχοποιούν

To μήνυμά της σε πρόσφατο post

newsroom must

Από την μέρα που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ ''Framing Britney Spears'' στο επίκεντρο των Μέσων ήρθε ξανά η προσωπική ζωή της τραγουδίστριας και η παρατραβηγμένη κηδεμονία του πατέρα της από την οποία θέλει να απαλλαγεί. 

Mε μια ανάρτησή της τον περασμένο Μάρτιο ομολόγησε πως ντράπηκε όταν είδε το εν λόγω ντοκιμαντέρ αλλά τώρα, αφότου έγινε γνωστό πως διάφορες πλατφόρμες και κανάλια ετοιμάζουν άλλα του ίδιου στυλ, αποφάσισε να μιλήσει ξανά, αυτή τη φορά πιο αναλυτικά για το πώς νιώθει για όσα ακούγονται για αυτήν. 

''Το 2021 είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το 2020 αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα ήταν ΕΤΣΙ! Τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για εμένα φέτος με τις απόψεις άλλων για τη ζωή μου. Νιώθω κολακευμένη. Αυτά τα ντοκιμαντέρ είναι τόσο υποκριτικά, κατηγορούν τα media αλά κάνουν το ίδιο πράγμα. Θέλω να σας θυμίσω πως παρόλο που πέρασα αρκετά δύσκολα, είχα πολλές άλλες, υπέροχες στιγμές με την οικογένεια μου και δυστυχώς φίλοι μου, ο κόσμος απλά βρίσκει περισσότερο ενδιαφέρον στα αρνητικά. Δεν είναι μια επιχείρηση και μια κοινωνία για το μέλλον; Γιατι να εστιάζεται στην πιο αρνητική φάση της ζωής μου;'' έγραψε και στη συνέχεια άλλαξε ύφος μιλώντας για την χορογραφία του βίντεο. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση