ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

H Britney Spears δεν απαλλάσσεται από την «κηδεμονία» του πατέρα της

Η Britney Spears θέλει να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει εδώ και 12 χρόνια τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της

Η Britney Spears θέλει να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει εδώ και 12 χρόνια τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της, κατόπιν απόφασης δικαστηρίου.

Εν όψει μιας ακρόασης σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο δικηγόρος της 38χρονης ποπ σταρ κατέθεσε έγγραφα στα οποία αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια «αντιτίθεται σθεναρά στο να ανατεθεί και πάλι η επιτροπεία της στον Jamie Spears«, χωρίς να εξηγεί τους λόγους.
Ο Jamie Spears ανέλαβε «κηδεμόνας» της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Δύστυχος η γνωστή τραγουδίστρια δεν τα κατάφερε αφού μετά την ακρόαση το δικαστήριο αποφάσισε να παρατείνει τα καθήκοντα του πατέρα της έως την 1η Φλεβάρη του 2021.

Παρόλα αυτά μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου ο συνήγορος υπεράσπισης της Britney μπορεί να ασκήσει έφεση όμως μέχρι την ημερομηνία που έδωσε το δικαστήριο τα πράγματα παραμένουν όπως είναι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση