ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny leggings, oversized φούτερ και άσπρα sneakers
 

H Billie Eilish στην ίδια συνέντευξη, για τρίτη χρονιά!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Η Billie Eilish είναι μια πολύ ιδιαίτερη παρουσία στη μουσική. Παρόλο που το μεγάλο μπαμ έγινε φέτος με το ''Bad Guy'', η καριέρα της ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια, λίγο πιο δειλά. Το ''Vanity Fair'' είχε μια πολύ, πολύ ξεχωριστή ιδέα πριν τρία χρόνια και από τότε, κάθε χρονιά, κάνει ακριβώς την ίδια συνέντευξη στην τραγουδίστρια. 

Όταν η νεαρή pop star έκατσε πρώτη φορά με το περιοδικό, το 2017, ήταν μια 15χρονη που βρισκόταν αντιμέτωπη με την πρώτη της, μικρή επιτυχία (το ''Ocean Eyes'') και που ετοιμαζόταν να ηχογραφήσει το πρώτο της album. Το 2018 προετοιμαζόταν για την κυκλοφορία του δίσκου ''When We All Fall Asleep, Where Do We Go?'' και φέτος, σαν αυτή που κυκλοφόρησε το best-selling album της χρονιάς και σαν μία πολυβραβευμένη και πολλά υποσχόμενη παρουσία στη μουσική. 

''Το 2018 νόμζα πως ήταν η πιο σπουδαία χρονιά της ζωής μου, και νόμιζα πως ήμουν όσο πιο διάσημη μπορούσα να γίνω, και νόμιζα πως έβγαζα τα περισσότερα λεφτά που μπορούσα να βγάλω, πως είχα τα περισσότερα ρούχα που θα είχα ποτέ, και το πιο τρελό είναι πως όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια'' λέει στην αρχή η Eilish. 

Σαν μια... χρονοκάψουλα, η Eilish απαντά στις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις τα τρία τελευταία χρόνια, που ουσιαστικά δείχνουν το πόσο έχει εξελιχτεί η τραγουδίστρια. Από την φωτογραφία με τα περισσότερα likes στο Instagram μέχρι το πώς νιώθει για τη μουσική βιομηχανία, η συνέντευξη αποδεικνύει πως η Eilish έχει αλλάξει, και δεν μιλάμε μόνο για το χρώμα των μαλλιών της. 

Δείτε το βίντεο πιο πάνω. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση