ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

«H Beyonce παριστάνει την Αφροαμερικανίδα αλλά είναι Ιταλίδα»

Σύμφωνα με την θεωρία του Miller η Beyonce δεν είναι Αφροαμερικανή.

Οι θεωρίες συνομωσίας ήταν πάντα στην μόδα όμως τον τελευταίο καιρό με τον κορωνοϊό οι αγαπημένοι συνωμοσιολόγοι έχουν ρέντα και δίνουν τα ρέστα τους.

Από τις κεραίες των 5G, στον «κατασκευασμένο» ιό, τα έχουμε δει όλα.

Αυτή την φορά οι θεωρίες συνομωσίας φαίνεται να επηρέασαν και πολιτικά πρόσωπα στη Αμερική. Συγκεκριμένα ο KW Miller ο οποίος είναι υποψήφιος για το Κογκρέσο ως εκπρόσωπος της 18ης εκλογικής περιφέρειας της Φλόριντα και ελπίζει στην εκλογή του τον Νοέμβρη επιτέθηκε στην γνωστή τραγουδίστρια Beyonce μέσω Twitter το Σάββατο για την καταγωγή της και έγινε viral.

Σύμφωνα με την θεωρία του Miller η Beyonce δεν είναι Αφροαμερικανή. Συγκεκριμένα έγραψε ότι «Υποκρίνεται για την προβολή. Το πραγματικό της όνομα είναι Ann Marie Lastrassi. Είναι Ιταλίδα. Όλα αυτά είναι μέρος της ατζέντας από το βαθύ κράτος του Σόρος για το κίνημα Black Lives Matter»

Μάλιστα χρησιμοποίησε και στοίχους από το τραγούδι της Formation για να αποδείξει τα λεγόμενά του και λέει ότι υπάρχει ένα μυστικό κωδικοποιημένο μήνυμα προς τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης.» Ενώ τόνισε για τον στοίχο «I got a hot sauce in my bag, swag» ότι «έχει σατανιστικά σύμβολα στη τσάντα της»

Φυσικά δεν έμεινε εκεί, αναφέρθηκε και στην Patti LaBelle χαρακτηρίζοντάς την ως «μία ακόμη μαριονέτα των illuminati οπαδών της παγκοσμιοποίησης».

Στο Tweet του έγραψε τους στοίχους από το τραγούδι της του 1991 ««Somebody Loves You Baby (You Know Who It Is. I’m under your spell/ I don’t want to break free/ You can make a slave out of me/ I worship you and nobody else/ I pledge my love to you forever» και υποστήριξε ότι μάλλιν απευθύνεται τον Μολώχ, στον Εωσφόρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση