ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται «πλατινένια» και μάλλον, αποχωρεί από τον θρόνο

Οι φήμες για την παραίτηση της βασίλισσας Ελισάβετ ολοένα και πληθαίνουν

newsroom must

Εδώ και αρκετές μέρες ακούμε πως η βασίλισσα Ελισάβε θα αποχωρήσει από τον θρόνο μόλις κλείσει τα 95 της χρόνια και παρά το ότι τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από το παλάτι, μια είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και φαίνεται να αποδεικνύει πως οι φήμες αληθεύουν.

Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί πολίτες ενημερώθηκαν ότι θα έχουν μία μέρα αργίας επιπλέον το 2022 προς τιμήν της βασίλισσας Εlizabeth και αυτή θα είναι η 3η Ιουνίου. Ο λόγος που η εν λόγω ημέρα θα γίνει αργία είναι το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της και όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, εκείνο το τετραήμερο οι Βρετανοί θα γιορτάσουν τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο. 

Να θυμίσουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η μόνη μονάρχης στην Βρετανία που έφτασε στο ορόσημο της επετείου του Platinum Jubilee και να διευκρινήσουμε πως αν και η πραγματική επέτειος είναι στις 6 Φεβρουαρίου του 2022, η κυβέρνηση της Βρετανίας προτίμησε να μεταφέρει τους εορτασμούς σε ένα σαββατοκύριακο νωρίς το καλοκαίρι - Πέμπτη 2 Ιουνίου έως Κυριακή 5 Ιουνίου - ώστε οι πολίτες να μπορούν να απολαύσουν καλύτερα τις διακοπές τους.

Να σημειώσουμε πως η αναγγελία των εορτασμών για τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ φαίνεται κατά πολλούς να επιβεβαιώνει την παραίτησή της μετά τα 95α γενέθλια της, στις 21 Απριλίου 2021.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση