ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

H βασίλισσα Ελισάβετ κόβει τούρτα με ένα σπαθί, στο viral βίντεο των ημερών

Το απολαυστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό του Big Lunch βρέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με την Kate Middleton και την Καμίλα, και κατάφερε να γίνει viral αποδεικνύοντας σε όλους πως έχει χιούμορ (όπως άλλωστε ακούγεται τόσα χρόνια). Οι τρεις royals επισκέφτηκαν το The Eden Project, ένα από τα μεγαλύτερα εσωτερικά τροπικά δάση στον κόσμο, στην δεξίωση για τους ηγέτες της Συνόδου της G7, αλλά και για να συναντήσουν εθελοντές που θα οργανώσουν το ιωβηλαίο της βασίλισσας το 2022 με το οποίο θα γιορταστούν τα 70 χρόνια της στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας.  

Ο εκπρόσωπος της μοναρχίας στην Κορνουάλη, Edward Bolitho, έδωσε στην βασίλισσα ένα ξίφος για να κόψει την μεγάλη τούρτα και η βασίλισσα αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε άλλο εκτός απ' αυτό! Όταν ένας βοηθός την ενημέρωσε πως υπάρχει διαθέσιμο μαχαίρι, η βασίλισσα του απάντησε απλά ''το ξέρω, αυτό είναι πιο ασυνήθιστο'' και συνέχισε την προσπάθειά της να κόψει κομμάτι. Αφού τελικά επέστρεψε το σπαθί, για το επόμενο δεύτερο κομμάτι χρησιμοποίησε τελικά μαχαίρι. 

Η σχέση της βασίλισσας με τις... τούρτες και τα κέικ είναι ξεχωριστή, σύμφωνα με τον πρώην βασιλικό σεφ Darren McGrady. ''Τρώει ένα μικρό κομμάτι από chocolate biscuit κέικ κάθε μέρα αλλά δεν κάνει σπατάλες. Παίρνει μια φέτα κέικ κάθε μέρα μέχρι που μένει ένα πολύ μικρό κομμάτι. Αν ταξιδεύει, ένας σεφ θα συνοδεύει το γλυκό'' είχε πει μιλώντας στο Vanity Fair. 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση