ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

H Αριστοτέλους μόλις απέδειξε ότι είναι μια από εμάς

Το στιγμιότυπο που σίγουρα δεν θες να χάσεις

Δέσποινα Άσπρου

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι σίγουρα μια πολύ κομψή γυναίκα με όμορφους και εκλεπτυσμένους τρόπους. Αν όμως σας έλεγε κανείς πως η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος τρώει ακομπλεξάριστη την σαλάτη της χρησιμοποιόντας κουτάλες σερβιρίσματος, θα τον πιστεύατε; Ενδεχομένως όχι!

Κι όμως, η Αριστοτέλους απαθανατίστηκε από τον σεφ της εκπομπής της να τρώει την σαλάτα που εκείνος έφτιαξε προηγουμένως με τον πιο φαν και απολαυστικό τρόπο... αποδεικνύοντας πως είναι μια από εμάς και στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα, πως στο φαγητό δεν χωράνε περιορισμοί!

Στο βίντεο ακούγεται ο σεφ να την ρωτάει: «Χριστιάνα μου, εν καλή η σαλάτα;», με εκείνη να δίνει την απάντηση: «Εν τέλεια!».

Και ενώ σίγουρα με μια πρώτη ματιά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι ο τρόπος που η παρουσιάστρια απολαμβάνει την σαλάτα της, δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε και στην σικάτη της εμφάνιση. Όπως μπορείτε να δείτε στο πιο πάνω βίντεο, κατά την διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επένδυσε σε ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν, το πράσινο, και μάς έδειξε τον τρόπο να το φορέσουμε από το πρωί μέχρι και το βράδυ. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση