ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

H απάντηση της Ellen DeGeneres στις κατηγορίες εργαζομένων

Τι είπε στην επιστολή της στο E! News

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερος κόσμος βγαίνει μπροστά αποκαλύπτωντας πως δέχτηκε ρατσιστικές ή σεξιστικές επιθέσεις στον χώρο εργασίας, όσο εργαζόταν πίσω από τις κάμερες του ''The Ellen Show''. 

Τώρα, η Ellen DeGeneres δίνει τη δική της απάντηση μέσω μιας επιστολής στο E! News, ξεκαθαρίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν ήταν ποτέ πρόθεση της, ούτε δεχόταν να υπάρχουν. 

''Απο την πρώτη εκπομπή είχα πει σε όλους πως θα είναι ένας χώρος χαράς. Κανένας δεν θα ύψωνε τη φωνή του, όλοι θα αντιμετωπίζονταν με ίδιο σεβασμό. Προφανώς κάτι άλλαξε, και με απογοήτευση έμαθα πως δεν γίνονταν έτσι τα πράγματα. Γι' αυτό, απολογούμε. Όποιος με ξέρει, γνωρίζει πως αυτά είναι αντίθετα με όσα πιστεύω'' είπε, συμπληρώνοντας πως μαζί με την εταιρεία παραγωγής της, προσπαθούν να βρουν τρόπους να διορθώσουν τα προβλήματα που προέκυψαν. ''Είμαι ένα άτομο που κρίθηκε και σχεδόν έχασε τα πάντα λόγω του ποια είμαι, καταλαβαίνω και συμπάσχω με αυτούς που έχουν άνιση μεταχείριση, που τους συμπεριφέρονται λες και δεν είναι ίση. Το να σκέφτομαι πως κάποιος ένιωσε έτσι με κάνει να νιώθω απαίσια''

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εν λόγω κατηγορίες αφορούν τους παραγωγούς της εκπομπής, Ed Glavin, Andy Lassner και Mary Connelly και όχι την ίδια την DeGeneres. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση