ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Greta Gerwig: Βραβεύτηκε ως σκηνοθέτριά της χρονιάς για την ταινία «Barbie»

Αντίθετα, ο Cillian Murphy θα παραλάβει τιμητικό Βραβείο Ερμηνείας για την ταινία «Oppenheimer».

Μαρία Καραμάνου

Η Greta Gerwig θα βραβευτεί με το βραβείο Σκηνοθεσίας της Χρονιάς στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Palm Springs για την επιτυχία της στην ταινία «Barbie». Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα στις 4 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με τον Cillian Murphy να λαμβάνει επίσης το Τιμητικό Βραβείο Ερμηνείας Φοίνικας της Ερήμου για τον ρόλο του στην ταινία «Oppenheimer» του Christopher Nolan.

O πρόεδρος του Φεστιβάλ, Νάσαταρ Σινγκ Τσάντι δήλωσε πως, «Η Greta Gerwig μας έφερε την κινηματογραφική εμπειρία της χρονιάς με τη "Barbie", τον τέλειο συνδυασμό κωμωδίας, συναισθημάτων και περιπέτειας που διασκέδασε και είχε απήχηση στο κοινό, αποτελώντας πολιτιστικό θεμέλιο λίθο σε όλο τον κόσμο».

Στη συνέχεια πρόθεσε ότι, «Η Gerwig είναι μια δεξιοτέχνης σκηνοθέτιδα και το όραμά της ζωντανεύει τόσο ζωηρά τόσο από το σενάριο που έγραψε μαζί με τον Noa όσο και από τη μοναδική συνεργασία της με τις εξαιρετικές ομάδες δημιουργών, των οποίων τα οπτικά εφέ συναγωνίζονται μόνο με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Margot Robbie, Ryan Gosling και όλου του cast. Είναι τιμή μας που θα απονείμουμε το βραβείο Σκηνοθεσίας της Χρονιάς στη Greta». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση