ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Grammys: «Με διώχνουν επειδή κατήγγειλα σεξουαλική παρενόχληση»

Η αποκάλυψη που σοκάρει

Τι και αν απέχουμε μόλις λίγες μέρες από τα Grammy Awards 2020; Όπως όλα δείχνουν, έχει ξεσπάσει πόλεμος στον οργανισμό που τα διοργανώνει... και αυτό εξαιτίας του ότι η CEO των βραβείων τέθηκε σε διαθεσιμότητα, πέρασε στην αντεπίθεση. 

Η Deborah Dugan, η οποία βρέθηκε εκτός Grammys την περασμένη εβδομάδα, κατέθεσε καταγγελία στην οποία κατηγορεί την Recording Academy ότι με αυτό τον τρόπο επιθυμεί να πάρει εκδίκηση εξαιτίας του ότι η ίδια μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και τις παρατυπίες στις ψηφοφορίες των βραβείων. 

Αναλυτικότερα, ανάμεσα στις 44 σελίδες της καταγγελίας, η Dugan επισήμανε στον επικεφαλής του ανθρωπίνου δυναμικού της Ακαδημίας, ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον δικηγόρου που είναι γενικός σύμβουλος της ακαδημίας, Joel Katz. Η ίδια μάλιστα, τόνισε πως η Ακαδημία στο παρελθόν είχε προσλάβει τον προκάτοχό της Neil Portnow o οποίος ήταν αντιμέτωπος από καταγγελίες βιασμού. 

Από πλευράς της πάντως, η Ακαδημία απέρριψε τους ισχυρισμούς της Dugan σχολιάζοντας ότι οι ενέργειές της επισκιάζουν την επικείμενη τελετή απονομής, η οποία θα λάβει χώρα στις 27 Ιανουαρίου. 

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, ωστόσο αν πράγματι έγινε κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. 

 
 
 
View this post on Instagram

Congratulations to all #LatinGRAMMY winners and nominees!

A post shared by Deborah Dugan (@deb_dugan) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση