ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Γωγώ Αλεξανδρινού: Στόλισε ένα από τα «παιχνιδιάρικα» δέντρα που είδαμε μέχρι στιγμής

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Γωγώς Αλεξανδρινού είναι σούπερ παιχνιδιάρικο και cool

Μπαίνουμε σιγά -σιγά σε festive mood και οι αναρτήσεις που βλέπουμε στο Instagram ξεκίνησαν να μυρίζουν χριστούγεννα. Μεταξύ αυτών που έκλεψαν την παράσταση το τελευταίο διάστημα, είναι τα stories της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Γωγώς Αλεξανδρινού.

Πιο συγκεκριμένα, η Γωγώ μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το στόλισμα του χριστουγεννιάτικού της δέντρου, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε και εσείς σούπερ cool.

Με λίγη βοήθεια, λοιπόν, κατάφερε να στήσει αλλά και να στολίσει ένα από τα πιο «παιχνιδιάρικα» δέντρα που είδαμε μέχρι στιγμής. Στο πρώτο στιγμιότυπο που μοιράστηκε μέσα από τα stories της, φαίνεται να την βοηθούσαν δύο κοντινά της άτομα, με την ίδια να γράφει κάτω από την φωτογραφία «Όταν μπλέκεις με τους ειδήμονες».

Στην συνέχεια μοιράστηκε μια φωτογραφία με την κόρη της να κάθεται μπροστά από το δέντρο, έχοντας στο πρόσωπό της ένα τεράστιο χαμόγελο.Όπως είδαμε, το δέντρο είχε πάνω πάνω πολλά λαμπερά στολίδια, με μερικά από αυτά να είναι φιόγκοι, κούκλες αλλά και κλασικές glittery δημιουργίες.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση